Escobar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Overt overt gezerken üstümde st armorum vardi.Sonra covert oldum bi baktım armor üstümden gitti.Çıplak kaldim dedik heralde inventory'de bi baktım yok.Meğerse inventory full olunca bole durumda siliniyomuş.Böle bi zekaya sahip insanların yaptıgı oyunu oynuyoruz.Türkiye'de biyerde olsalar ilk uçağa binip parçalamaya gidicem hepsini armorumu geri verdirticem ama amerika'dalar.Gitti güzelim armorum ona yanarım.Allah davul etsin hepsini.Siz siz olun benim gibi tuzağa düşmeyin.[hline]Pearce Escobar /// Master Commando /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 nereye gidiyosun git soe forumunda teknik destek kisminda ortaligi ayaga kaldir.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Yapıcam zaten ama çözüm olcağını sanmıyorum adamlara nasil kanıtlıcanki yani.Ondan zaten gidip parçalayasım geliyo.[hline]Pearce Escobar /// Master Commando /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 kanıtlamak mümkün olabilir sen bir yaz karakterler sadece skill bazlı değil invontory+skill bazlı save alınıyorsa ve bu loglaniyorsa alabilirsin daocda 2 3 hafta önce silinen karakterini tekrardan açabiliyorsun misal.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 inventori ve skill bazli save aliniyor evet. missing itemler artik replace ediliyor.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Ben çok umutluyum oyundan bozmayın moralimi =) Içinde her resourceden en az 10k olan bir container kaybetmiş bir kişi olarak hala mutluyum yani eheheh. Ps : Polianna okumadım[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar