Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben böle oyunu...

Escobar

Öne çıkan mesajlar

Overt overt gezerken üstümde st armorum vardi.Sonra covert oldum bi baktım armor üstümden gitti.Çıplak kaldim dedik heralde inventory'de bi baktım yok.Meğerse inventory full olunca bole durumda siliniyomuş.Böle bi zekaya sahip insanların yaptıgı oyunu oynuyoruz.Türkiye'de biyerde olsalar ilk uçağa binip parçalamaya gidicem hepsini armorumu geri verdirticem ama amerika'dalar.Gitti güzelim armorum ona yanarım.Allah davul etsin hepsini.Siz siz olun benim gibi tuzağa düşmeyin.[hline]Pearce Escobar /// Master Commando /// Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
kanıtlamak mümkün olabilir sen bir yaz karakterler sadece skill bazlı değil invontory+skill bazlı save alınıyorsa ve bu loglaniyorsa alabilirsin daocda 2 3 hafta önce silinen karakterini tekrardan açabiliyorsun misal.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Sosyal ağlarda paylaş

Ben çok umutluyum oyundan bozmayın moralimi =)

Içinde her resourceden en az 10k olan bir container kaybetmiş bir kişi olarak hala mutluyum yani eheheh.

Ps : Polianna okumadım[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666."
Book of Revelation Chapter 13 Verse 18

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...