toggie Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 selamlar, uzun zamandır şu aletin peşindeyim. sahibinden.com'da gördüm bi tane 200 ytl. fiyat gayet iyi bana kalırsa ve sıfır oldugu soylenmiş satıcı tarafından, fotografları da var. hatta link veriyim böyle olmıcak. http://sahibinden.com/displayitem.php?a=4186389 alet budur işte alayım mı sizce? sahibinden.com gibi bi yerden almak ne kadar mantıklı, kargonun gelişi ne kadar sürer, dolandırılma ihtimalim var mı? bilgisi olanlardan ve buradan alışveriş yapanlardan yardım bekliyorum. bugun içinde vericem siparişi çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 açılmıyorki sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 pıyasa fıyatı sanırım 200ytlnın cook ustunde , e o zaman bu adam orjınal malı nasıl bu kadara ucuz bulmus dıe sormazlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Nano önermem kesinlikle herkes verdiği sesten rahatsız 1. nesil ipodlarin neredeyse %50 si kadar ses volumu u sağlayabiliyor. Alıcam diyorsandan İstanbul doğubank tada 220 milyona satiyorlar garantisiz Orjinal . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 hayda alet benim çok hoşuma gitti ama nasıl sesi kötü olabilir =/ aslında doğubanktan almak daha akıl karı tabi ama bilmiyorum caydım şimdi biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Ses kalitesinden bahsetmiyorum ben. Ses kalitesi normal Fazla Volume vermiyor diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 veriyor veriyor, son ses insan gibi dinliyorsun dışarı bile duyuluyor 3 metreden. bu fiyata alınır düşünmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 heh iyi o zaman ya volume sorunu kulaklıkla çözülür dert değil. yalnız ben bu siteden bişey anlamadım teklif veremiyorum, satın al diye bi link yok ille elden mi alıcam. adam sadece ankara ve izmire elden teslim demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 ebay'de de 99$ + 24.95$ kargo yeni aldım kız arkadaşıma burdan gümrüğe takılmadı gelirken 6 günde geldi... edit: 156 ytl'ye geliyor yani, sahibinden.com'daki adamın sattığı rakkam çok da ucuz değil yani; 10 tane getiriyordur tanesini 156 ytl'den az bir fiyata mal ediyordur kargoyu düşürerek... [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 16:30 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 gümrüğe takılmamasının nedeni fiyatının 100 euro yu geçmemesimi yoksa şansami bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 şans değil 100 euro'nun altında olması sebebi şu andaki dolar / euro çapraz kuruna göre EURO/USD 1,3739 yani 137$'ı aşmayan her alışveriş geçer gümrükten... not: elektronik bazı şeyler için radyo, telsiz vs. pul almak gerekiyo 2-3 ytl, telekom pul'u =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Hmm Kargo fiyatıda dahilmi bu 137$ sınırına peki ? [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 16:48 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 kargo dahil 100 euro'yu aşmaması lazım zaten kutunun üstüne satıcı invoice (fatura) koyuyor ona bakıp işlem yapıyorlar (işlem dediğim kargo+ürün fiyatına bakıyolar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Tamam sagol yoldaş. Tek tek alıp satmak mantıklı bayağı :) . Bir kaç gün arayla aldınmı sorun çıkarmıyorlardır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 ticari amaçla yani satmak için aldğını anlarlarsa 10% gümrük vergisi ödüyosun bir de taaa topkapı'ya gitmen lazım... ama farklı isimlere yolla en kötü adresi değiştiremiyorsan, anne baba kardeş kendi adına vs. son bilmem kaç aydaki kargolarına bakıyolar diye biliyorum çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 tabii istanbul'daysan bu olasılık düşük çünkü hergün binlerce kargo geliyor ve çok az eleman var gümrük müdürlüğünde bunları kontrol edicek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 kertenkel süpersin ya valla, ben o zaman şimdi alsam salı gününe kadar gelir herelde ama şu pul olayını anlayamadım. ha birde burda 81$ a bitmek üzere olan var ama çözemedim ki biri 125$ diyo, digeri 99$. alıcam patlayacak elimde diye tırsıyorum. [spo]http://cgi.ebay.com/Apple-Ipod-Nano-4GB-Silver-MP3-Player_W0QQitemZ130136606387QQihZ003QQcategoryZ125478QQtcZphotoQQrdZ1QQcmdZViewItem[/spo] [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 20:07 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 40 ytl için gümrükten geçecek mi geçmicek mi pul alcam mı almicam mı riskini girilmez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 ama daha güvenilir, adam almış eline geçmiş şimdi ebay var sahibinden var yani aradaki fark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar