Fiulus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 >> Bu skill nedir ne değildir? (Ne işe yarar) >> Nereden teach edilir ve nasıl kasılır? >> İlgili materyaller nerelerden temin edilir? Bu konularda bana yardım eder misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 http://uo.stratics.com/content/se/se_ninja.shtml http://uo.stratics.com/content/skills/ninjitsu.php Hiding ve stealth olmazsa olmazıdır. Yani bu skiller olmadan pek bi işe yaramaz. Brit stable ın üst tarafında bi evde samurai ve ninja var. Oradan materyalleri temin edebilirsin. Ninja abilityleri bir kitapda toplanmıştır. Sadece mana gerektirirler. Genelde stealth olman gerekir. [ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 00:34 tarihinde, Leader tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiulus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Linkler için sağol ama İngilizce özürlüyüm desem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Eheh pek ortalarda görünmeden savaşmana yarayan bi skill işte. Hide ve stealth olmadan kasamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiulus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 80'den sonra bu skill nasıl arttırılır? Resmen tıkandı artmıyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 thief değilsen ninjitsu çok sinir işe yaramıyor pek.bushidoda aynı.zevk alamadım onlarla oynadıgım oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Ninjutsuyu bilmem ama bushido gayet işe yariyo hatta işe yaramayan tek özelliği bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar