wanderer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 elimde birkac jpg var, 20kb falan buyuklugundeler. ancak boyutu daha da kucultmek istiyorum, ne yapmaliyim?[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Photoshop'la aç jpeg'leri daha sonra açılan dosyaları tekrar jpeg olarak kaydet, kaydederken sana quality ne kadar olsun diye soracak. Sende oradan deneyerek istediğin kb'a düşürebilirsin.[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 evet oyle dusuyor ama inanilmaz bir de kalite kaybi oluyor sanki. yok mu bunun daha iyi bi yolu?[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 başka formatlar denemek olabilir[hline]Verni gülümsüyor sayfalardan 10 yıl öncesi, thrash blowing all Peki neye sahipsin ölmeye değecek kadar? the action brings reaction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 png, gif falan denedim onlar sisiriyor. hmpff, kuculmicek sanirim :([hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 kaliteyi düşürmeden boyutu düşüreceksen çok daha ince ayar yapman ve büyük ihtimalle biraz da araştırma yapman gerekicek. resim formatlarının yapısı gereği hepsi bilgileri farklı şekilde saklıyolar. mesela, resimde enine aynı ya da benzer renk çizgiler varsa .gif daha çok sıkıştırır (attım) falan gibi şeyler. .jpg ile çok sıkıştırabilirsin ama söylendiği gibi kalite de düşer. .png deneyebilirsin, onun da oldukça iyi olduğunu duymuştum.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Yani şimdi sen aynı kalitede olsun ama kb'ı düşük olsun filan diyorsan, bence o işi unut sen. Mutlaka düşer kalite, öyle bir icad yok daha kaliteyi koruyup, kb'ı düşüren. Sadece zed'in dediği gibi resmin özelliklerine göre format değişikliği olabilir belki öyle daha iyi verim alırsın.[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 oky heralde bililyorum oyle birsey olmayacagini. yapmaya calistigim en az hissedilir kalite kaybiyla en cok kucultme olayi...[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 basit bişey ama aklına gelmemiştir belki. paletteki renk sayısını resimdeki renk sayısına indirmeyi denedin mi? baya yer kazandırır sanırım.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 tamam bende yazdım sana işte nasıl olacağını, ha ama başka bir yolu vardır onu ben bilemem.[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 ps'da save for web diince baya bi işe yarıyo sanki, yaramıyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 www.xat.com 'da image optimizer diye bir program var, cok az goruntu kaybi ile yari yariya indirdim buyuklugunu dosyanin bu program ile. tavsiye olunur :)[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 evet dynamic jpeg coding diye bişi var. detayın fazla olmasını istediğin yerde fazla kodluyo, az olmasını istediin yerde az kodluyo. manuel ve otomatik olmak üzere iki şekli var. Aslında emanın tavsiyesi üzerine yazdıım tutorialda bu konuyla ilgili de bilgi vardı heralde...[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar