SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Yeni izlemiş bulunmaktayım gayet sevimli naif bir filmdi. Zaten bütün arkadaşlarım iki kere izlemişler sağolsun (Kürşat,Emre,Güneş alacağınız olsun). Neyse arkadaşlar kız arkadaşlarınızla evde DVD kiralayacak olursanız seçmenizi öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 İzleyeceğim bu filmi mutlaka,çok merak ediyorum. Kız arkadaşımla sinemada izleyebilseydim keşke [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 23:53 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Klasik Hugh Grant filmi işte =) keyifliydi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Kesinlikle izlenesi bir film heleki o şarkıcı süper (Halley Bennet mi öyle birşeydi adı) Zevkl bir film böyle can sıkılmadan izlenebilecek bir film :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 tatlı bi romantik komedi. gerçi mizah yanı ağır basmasa da kız arkadaş ile izlenebilecek hoş bi yapıt =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 baya güzel bir romantik komeid soundtrack ini bilerek izlemek ayrı keyif kattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 eğlenceli film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 fizban said: baya güzel bir romantik komeid soundtrack ini bilerek izlemek ayrı keyif kattı. ben de önceden soundtracklerinden bir iki parçaya denk gelmiştim. özellikle dance with me tonight iyi idi. dinleyip izleyince tatlı oluyor baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 pop goes my heart. dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 way back into love abimin düğününde ilk dans ettikleri parça olacaktı da son anda cd nin birileri tarafından kaybedilmesiyle kutsiye kaldık :D hala canım sıkıldıkça izlerim filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar