Sir_Davion Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Dün akşam IP'den Emir isimli bir arkadaş ile Baldur's Gate 2'ye başladık. Katılmak isteyen arkadaşlar ICQ'dan bana ulaşsın. ICQ : 161976871[hline]Has hell frozen over yet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 bende bg2 yüklü ama oda baydı beni baya nwn oynuom ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 necro warya deserim lan seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 sum burda bu şekilde mesajlar atma. özel mesaj gönder bu gibi mesajlarında.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 sorry sly Ya :) sasırdım eeheh Abi adam icq ya gelmıo aama deli edio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar