kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 şimdi 2 tane harddiskim var ve son zamanlarda 40'lı rar dosyaları (*.r01 , *.r02 vs.) indirdikten sonra winrar "Write Error in the file *. Probably the disk is full" diye bir hata mesajı veriyor ama bütün drivelarımda c: d: e: h: en az 10 gb boş yer var... sonra error verdiği *.r20'sa mesela ayrı olarak extract etmeye çalıştığımda error vermiyor bu sefer yani çektiğim rar'lar hatalı değil... acaba bad sector mü var harddisklerimde ? *** = baya bir rar denedim tek dosyaya özgü bir sorun değil ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 winrar kullanıyorum, farklı versionlarını fln da denedim değişmiyor sonuç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 hata mesajı budur: ! Write error in the file Disturbia.DVDRip.XviD-DMTdmt-disturbia.r41. Probably the disk is full There is not enough space on the disk. evet hdd'ler boş hepsi eminim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haplo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Scandisk yaptırdın mı? Windows disklerdeki boş miktarı yanlış biliyor olabilir. Eğer öyleyse scandisk düzeltebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 sağol haplo windows yanlış gösteriyormuş dediğin gibi 180mb yer varmış aslında windows'un kurulu olduğu c:'da ondan swap yapamıyormuş başka drive'da winrar kullanırken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar