Azure_Knight Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Acil tarafından gold ingot alınacaktır. Ticaretimiz iyi işlerse devamında başka çeşitlerde ve miktarlarda ingot alma isteğimde var yani uzun soluklu bir ticaret işine girişebilirz neyse tekliflerinizi bekliyorum edit:topic başlığı hatalı Sosaria olcaktı neyse işte bir harf için beni mi kırcaksınız :) [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 21:05 tarihinde, Azure_Knight tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 pardon abi Sorsaria neresi oluyo? 0_o ben Sosaria'daydim en son? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferon7 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 bende enhance yaptırmak için bi demirci arıorum işinin ehli biri. varmıdır buralarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 yarın öğle saatlerinde olacak bir tane=)az kaldı..85 falandı en son bıraktığımda..2 saatlik işi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 delu nun ilerileri tee sorsaria :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paristr Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 110 bs var enhance yapmak için yeterlimidir? Yeterliyse deneyebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paristr Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Ayrıca, Bol miktarda gol ve diğer ingotlarımda var ama satmayı düşünmüyorum. Almak isteyen Order yada True Brittania Factionu ise ve almak için bir nedenleri varsa düşünebilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Ingot satmıyorum 130 bs var... Itemini patlattırmak isteyen varsa Hattori Hanzo charın adı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 enchance olayında ehli olayı yok :) şans olayı ,yıkanmış temiz blacksmith bulmak lazım ehe. nitekim 160 bs ile bile çok düşük ihtimalle başarılı olunuyor. (160 da ancient smithy hammerla oluyor kanımca) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 180 bs olur max. Diyelim ki elimizde 5 3 2 3 2 resistlere sahip 100 luck lı bir armor var. 110 BS ile Golden enchance şansı %7 kırılma şansı %59. 115 BS + 15 ASH ile kırılma şansı %58'e düşüyor. 120 BS + 60 ASH ile ise enchance şansı %14'e yükselirken kırılma şansı %46'ya düşüyor. Öyleyken böyle işte. Ayrıca ölümüne cenabım onuda belirteyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar