Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sorsaria madencilerine duyurulur

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Acil tarafından gold ingot alınacaktır. Ticaretimiz iyi işlerse devamında başka çeşitlerde ve miktarlarda ingot alma isteğimde var yani uzun soluklu bir ticaret işine girişebilirz neyse tekliflerinizi bekliyorum

edit:topic başlığı hatalı Sosaria olcaktı neyse işte bir harf için beni mi kırcaksınız :)

[ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 21:05 tarihinde, Azure_Knight tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Ayrıca,
Bol miktarda gol ve diğer ingotlarımda var ama satmayı düşünmüyorum.
Almak isteyen Order yada True Brittania Factionu ise ve almak için bir nedenleri varsa düşünebilirim...
Mesaj tarihi:
enchance olayında ehli olayı yok :) şans olayı ,yıkanmış temiz blacksmith bulmak lazım ehe. nitekim 160 bs ile bile çok düşük ihtimalle başarılı olunuyor. (160 da ancient smithy hammerla oluyor kanımca)
Mesaj tarihi:
180 bs olur max. Diyelim ki elimizde 5 3 2 3 2 resistlere sahip 100 luck lı bir armor var. 110 BS ile Golden enchance şansı %7 kırılma şansı %59. 115 BS + 15 ASH ile kırılma şansı %58'e düşüyor. 120 BS + 60 ASH ile ise enchance şansı %14'e yükselirken kırılma şansı %46'ya düşüyor. Öyleyken böyle işte. Ayrıca ölümüne cenabım onuda belirteyim...
  • Yeni Oluştur...