Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WTS Mage[H] with Nether flying

Nomak

Öne çıkan mesajlar

Character Info ;

Bloodelf

11k hp 200 yakın resillience 780 sp in elemental build.

Gear change yaparak farklı kombinasyonlara ulaşabilirsiniz.Enchantlı yada bufflı statları yazmak istemedim buraya oldukça iyi durumdadır karakterim.

5/5 bank slotları açıktır.1k gold hazır durumdadır ve rahat 1k edicek gem stoğu bulunmaktadır.

Jewelcrafter/Miner çok iyi rare gem & meta recipeleri var.

5/5 Heoric keys 2 dandik yer hariç bütün heryere revered ve exalted

Bütün epic ground binekler vardır racialda dahil ama kodosu yok :) Flying epic mount ve 2 adet netherdrake mevcuttur.(azure ve onyx)

Bütün gearı epictir..1Merciless part and 2 gladiator set parçası vardır.2/1 Battlecast 2/2 spell strike, Shadoweave set 3/3 bankasında hazırdır.Ek olarak Blade of Wizardry a.k.a lightsaber vardır :) Honor reward ödülü bir kaç set parçası ve 3 adet veteran epic bulunmaktadır.(boots,bracers,neck)

Karakterin sahib olduğu ve kullandığı bütün gearlarda en iyi enchantlar basılıdır.Serverında sapık pvp player olarak anılmaktadır.

450 gibi bir fiyat düşünüyorum pazarlığa açıktır ilgilenen arkadaşlar ö.m atabilirler ek olarak karakterin ve account ilk sahibiyim.

[ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 20:10 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Fiyat için msg atan arkadaşlar var burayada yazayım 300-450 gibi düşünüyorum dediğim gibi fiyat aralığı pazarlığa açık kısımdır iyi günler iyi terlemeler.

[ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 13:38 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...