Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

korkuyorum, imdak

edi

Öne çıkan mesajlar

• Admin
said:
edi, 10 October 2003 23:29 tarihinde demiş ki:
bizim bolumden adam, kabus di mi :)

bende 1-2 yıl daha kalırsam bu denyo gibi olurum heralde :)
henriler sarmış dört bir yanımı
bastıgım heryerde entegreler duruyor
ben kondansatör görmek istemesemde
bana herşey ff almayı hatırlatıyor

hade dikaktli ol cıkarken sagıan soluna iyice bak :)[hline]Grandmaster Hamburger
Sitemin Forum'u
Fistan, 02 October 2003 16:53 tarihinde demiş ki:
karakedinin resme bi bakın allah aşkına ya.
bana öyle biri baksa varya kanka falan olsa dinlemem keserim uzar giderim sanki kolama hap atcak gibi :D
Sosyal ağlarda paylaş

fazla egitim de sekilde goruldugu gibi zararlik, ya sizofren yada katil oluyosun

muhendislik okuyodun sanirim di mi? o zmn senin boyle kalin kalin kitaplarin vardir yeterli bi koruma saglar sana
gerektiginde celik yelek gerektiginde de balyoz olarak kullanilabilir.(kaynak:mcgyver)[hline][b][i]-->Four String Magic<--
Words are meaningless
And forgettable
Enjoy the silence
Sosyal ağlarda paylaş

Aahahah ben orda olsam krize girerdim herhalde.

Güvenlik paranoyası var zaten bende bir şeye yoğunlaşmadığım zaman böyle durumlarda manyıyorum.O açıdan evde bilimum kesici delici alet var kendimi iyi hissetmemi sağlıyor.

1 sene kadar önce kapı çalındı açtım sesim kesildi beynime kan hücum etti.Eğer o anla patlatsaydım herife kesinlikle beyin kanamasından ölürdü adam.Dilenciymiş şarapçı herhalde adamda bir surat vardı öyle böyle değil yanlızım birde herhalde ölürdü adam ya.

Bence sen birini ara seni gelip alsınlar.Ben orda olsam gelir alırdım en azından seni anlamak zor değil benim için hehe.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666."
Book of Revelation Chapter 13 Verse 18

Sosyal ağlarda paylaş

Ya adamın kimliği biliniyosa pek kokrmana gerek yok okadar polisin olduğu biyere neden gelsinki (bırakın şimdi suçlu suçu işlediği yere döner lafını )

Sanmıyorum yakalanma riskini alıcağını. Asla vazgeçemeyeceği birşeyin olması lazım o riski göze almak için.

Bence o binmiştir eski bi kamyonete doğuya doğru ilerliyodur(filmlerde hep oyle olur:p)[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Sosyal ağlarda paylaş

tanımıyorum açıkçası edi seni ama umarım başına kötü bişey gelmez. :) keza biz hiçbir paticik user ının başına kötü bişey gelmesini istemeyiz.:)[hline]
"But he's the sort who can't know
anyone intimately, least of all a
woman. He doesn't know what a woman
is. He wants you for a possession,
something to look at like a painting or an ivory box.

DiMarziolu Strat Squier satılıktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim okulda boyle saldiri filan olaylarina karsi ki daha hic gormedim duymadim safewalk diye bir olay var killandigin zaman veya karanlikta korkarsan(ki bize ters boyle seyler:))bir telefon aciyorsun kampus icinden bir numaraya adamlar direk gelip seni kampus icinde arabana veya kampusun icinde olmak dahilinde heryere goturuyorlar.Yani sacma geliyor bana ama cagiran tiplerde olmuyor degil yani...[hline]Playing the king in my kingdom!!!
Sosyal ağlarda paylaş

ilgilenen butun patilere tesekkur ederim, bonePART'in da dedii gibi topladik tasi taragi eve getirdik dun, hafta sonu gitmicem okula, evde calisacam :)
en azindan iki gun rahatiz oh, ve de yakalasalar su iki gun icinde adami da kurtulsak
Sosyal ağlarda paylaş

said:
edi, 11 October 2003 17:21 tarihinde demiş ki:
ilgilenen butun patilere tesekkur ederim, bonePART'in da dedii gibi topladik tasi taragi eve getirdik dun, hafta sonu gitmicem okula, evde calisacam :)
en azindan iki gun rahatiz oh, ve de yakalasalar su iki gun icinde adami da kurtulsak

ama abi aman diyim sapiklar en cok kacani kovalar.,
Eger sen ofiste dursaydin elinde bir tabancayla Herifi gorunce kosmayafalan baslasaydin bakbirdaha durabiliyormus onunde}

*dediklerinin sacmaligina kendisi bile inananmaz*
Insallah yakalarlar herifi olayin kisasi bu.

[hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki :
bi garip hissediyorum walla kendimi
ne hayvani cazibem warmış yauw

turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya(link ini duzlettim)
Hic bitmeyen Efsaneler
Grim Fandango Turkish Fan Club

[Bu mesaj The_Guardian tarafından 11 October 2003 17:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...