Jinni Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Şimdi ben bir Necromancer yaptım.. Şahane şahane animate dead yapıyorum. Ama sorun şuuu... Benim iskeletler bir yaratığı öldürünce karma ya da fame almıyorum biiirr... Öldürdüklerini lootlayamıyorum ikiii.. Şimdi bu durum nedir? hep böyle midir? Bende mi bir tuhaflık var? İlgili ve bilgili arkadaşların cevapları acilen bekleniyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 onlara emir veremezsin ama sen herhangi bir yaratığa attack verirsen onlarda ona atack verir otomatik olarak.anca öyle looting right alabilirsin.yani senin yaratıklarının kendi başlarına ona buna saldırıp öldürmesini bekleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gordon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 veya cıkardıgın yaratıkların saldırdıgı elemanlara bı ın sar at 30 olır yaklaşık o zaman yarısından fazla dmg ermış oluosun veya ole bışe o zaman da loootlayabılıyosun[hline]There are 10 types of people in the world...Those who know binary and those who don't.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar