Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Şimdi olayı şöle anlatıim. USB cihazlar genelde önce driver'ı yüklenip sonra USBye takılır da tanıtılır ya, işte ben onu yapmadım. Eşek kafam, uyuz oldum kendi kendime. Webcam Logitech Messenger Quickcam. Hani şu MSN messenger'ın tavsiye ettiği top şeklinde olan salak cihaz... Derdim dediğim gibi, USB'ye önce webcam'i takıp driver'ı sonra yükledim, şimdi bunu geri alamaz haldeyim, Webcam çalışmıyo falan... Saçma sapan yöntemler denedim, sistem geri yükleme işe yaramadı, başka USB portundan denedim olmadı. Bu kalıntı driverların dosyalarını ve registrylerini silecek bişeyler lazım yani anlayacağınız. Plx help :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 device manager'da gözüküyor olabilir mi?Oradan kaldırıp restart ettikten sonra dener misin tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 öyle kek bişey olsaydı keşke =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 ya çalışmıyo olsa bile, webcamı usb ye taktığın zaman device manager da görünmesi lazım.. ordan driverini kaldırırsın. sonra yeniden kurarsın.. ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 öle olmuyo işte... taktığım zaman yeni bişey sanıyo yine, camera diyo sadece. drier aramaya kalkıyo falan... iptal edip silsem de fayda etmiyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar