Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Evet, son çare olarak burda topic açmaya karar verdim =) Scarshield Legion adlı RPPVP realmindeyim , Blood Brothers adlı bir guilddeyim. Karazhan, Gruul, Magtheridon, Void Reaver farmda. SSC ye başladık Hydross a attempt sırasında guild e bişey oldu insanlar girmemeye başladı yaz gereği, guild dağılma aşamasında. Ben de kendime aktif olan bir guild bulmaya karar verdim. PVP olduğu sürece realmi farketmez. Ama transfer edeceğim zaman 3 ay orda kalacağım için en az, yerinde ve para verdiğime değecek bir karar vermek istiyorum. Teker teker realm forumlarında guildere bakmayı denedim ama çok uzun iş. O yüzden burda oynayan insanlara sormaya karar verdim. Düzenli olarak haftada en az 4-5 SSC ve TK raidleri yapan, Ciddi bir progress amacı olan, en az şöle Aları, Solarian'ı indirmiş, SSC den de 3-4 bossu indirmiş bir guild arıyorum. Kısaca, SSC ve TK skill ve gear checkini geçmiş önü açık bir guild arıyorum. çünkü sadece Void Reaver , Hydross ve Lurker ı indirmiş bir guild sonrasında çok rahat yalan olabiliyor =) Eğer böle bir guilde mensupsanız veya biliyorsanız ve warlock ihtiyacı varsa guildin, bana sitesini verirseniz çok sevinirim. Başvurumda kefil olmanızı istemiorum sizden =) ben sadece bilgi alıp guild hakkında kendi başvurumu yapıcam , kabul edilirsem edilirim edilmessem edilmem =) Şimdiden teşekkürler Not: Guild üyelerinin hangi ulustan olduğu hiç farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zepan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Grim Batol http://www.revolution-guild.com Başvurunu yapabilirsin siteden oyunda'da GB de bi karakter aç msj at şu sahıslara yardımcı olurlar Queljin - Glemrel - Drerd - Hordlack - Faramiru - Charda aklıma gelen officer lar aklına yatarsa migrate edersin not: guild reklamı fln yapmiorum sadece arkadaş yardım istemiş yardımcı olabilrsem ne mutlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Ally mısın horde musun? O da önemli şimdi.Ayrıca hani burada aradığın gibi birşey bulamazsam, Wow-europe2un official forumlarındaki ilanlara bakabilirsin.SSC, TK yapan bir çok guild orada konu başlığı açıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 hatta sen bazi realm kisimlarina da bak. sonucta tek serverda aramiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 ah onu sölemeyi unutmuşum pardon Horde'um Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 www.ruin-guild.co.uk dene derim. Bu aralar Lock a ihtiyacimiz olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draven_13th Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 http://www.guild-temetnosce.com/contact.html warlock alımı açık ve ihtiyaç var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Zenedar www.deathproject.net Ayrıldığın guildinle aynı progressdayız. yalnız türk guildi arıyorsan değiliz 4 türk mevcut 4üde guild founder. [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 10:47 tarihinde, Astral tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 rppvp den pvp serverina transfer oluomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Hala bulamadım bir guild, bu sırada kendi guildimle Hydross, Lurker indirdim ama yine paladinsizlikten ve insanların laubaliliğinden yalan oldu., bi bump ediim dedim bu da armory linkim. http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Scarshield+Legion&n=Vulrath Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 senı bizim guilde alalım diyicektim artıkd ayanamadım yalnzılığına ama nickin cok tırtmış be sux direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 benim yanima aliim seni, biseyler yapariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar