Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warlock olarak endgame guild ı arıyorum.

Mortis

Öne çıkan mesajlar

Evet, son çare olarak burda topic açmaya karar verdim =)

Scarshield Legion adlı RPPVP realmindeyim , Blood Brothers adlı bir guilddeyim. Karazhan, Gruul, Magtheridon, Void Reaver farmda. SSC ye başladık Hydross a attempt sırasında guild e bişey oldu insanlar girmemeye başladı yaz gereği, guild dağılma aşamasında. Ben de kendime aktif olan bir guild bulmaya karar verdim. PVP olduğu sürece realmi farketmez. Ama transfer edeceğim zaman 3 ay orda kalacağım için en az, yerinde ve para verdiğime değecek bir karar vermek istiyorum. Teker teker realm forumlarında guildere bakmayı denedim ama çok uzun iş. O yüzden burda oynayan insanlara sormaya karar verdim.

Düzenli olarak haftada en az 4-5 SSC ve TK raidleri yapan, Ciddi bir progress amacı olan, en az şöle Aları, Solarian'ı indirmiş, SSC den de 3-4 bossu indirmiş bir guild arıyorum. Kısaca, SSC ve TK skill ve gear checkini geçmiş önü açık bir guild arıyorum. çünkü sadece Void Reaver , Hydross ve Lurker ı indirmiş bir guild sonrasında çok rahat yalan olabiliyor =)

Eğer böle bir guilde mensupsanız veya biliyorsanız ve warlock ihtiyacı varsa guildin, bana sitesini verirseniz çok sevinirim. Başvurumda kefil olmanızı istemiorum sizden =) ben sadece bilgi alıp guild hakkında kendi başvurumu yapıcam , kabul edilirsem edilirim edilmessem edilmem =)

Şimdiden teşekkürler

Not: Guild üyelerinin hangi ulustan olduğu hiç farketmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Grim Batol

http://www.revolution-guild.com

Başvurunu yapabilirsin siteden oyunda'da
GB de bi karakter aç msj at şu sahıslara yardımcı olurlar

Queljin - Glemrel - Drerd - Hordlack - Faramiru - Charda

aklıma gelen officer lar aklına yatarsa migrate edersin

not: guild reklamı fln yapmiorum sadece arkadaş yardım istemiş yardımcı olabilrsem ne mutlu
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...