Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 abi bi paranın halk arasındaki değeri farklı dışarıya borc ödenriken değeri farklı, arıca ben herşeyi almışlardır diye idda ediyorum o benım lafım bi kez [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 00:25 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 resmi tarihin anası ağladı be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 biz ağlıyacağımıza resmi tarih ağlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 O işin üstadı Emre Kongar. "Tarihimizle yüzleşmek" diye kitap yazıyor, sonra bütün resmi tarih tezlerini tek tek tekrarlıyor haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haplo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Evet abi kur sistemi :) Neyse abi ben bir araştırmayı gösterdim. Oturduğumuz yerden olmaz öyle şey deyip kestirip atmak kolay değil. Cevabı anca işi bilen birisi verir. Boşuna tartışmaya gerek yok. Böyle tartışırsak salakça bir çok şeye takılırız. İşi bilen başkalrını bulup onlara sormalıyız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Demokratik süreçlerden geçmediğimiz için demokrasiyi nohuta, kömüre satıyoruz... Hatadan ders değil hatadan zevk alıyoruz.... Bu seçimden çıkardığım sonuçlar bunlardır üç nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar