elesso Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 kaça patlar,orjinali kadar iyi olurmu,hukuki olarak neler nasıl yapılır bilen varsa evap lütfen[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Ruhsattan değiştirmen gerektiğini biliyorum Ayrıca orjinali gibi olucağını hiç sanmıyorum onu geç eğer aracın yeni ise boya garantisi de iptal olur genellikle uzun yıllar boya garantisi wermeye başladı firmalar. Örneğin Passat 13 yıl flndı bi aralar ..[hline]< V ò d à n > Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 bence degıstırme ıstedıgın rengı tutturamıya bılırsınız hem ruhsatın degısmesı uzun bır ıslem kanser ederler adamı[hline]Metall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Normalde arabanın çıplak halini havuz gibi bişeye daldırıp doyuyolar fabrikalarda. Yani bi acayip olur sonradan boyanırsa... Nasıl boyayacaklar ki? Bence de boyama hiç... Bu halini sevmeye bak[hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki: bu bard tam cem uzan olcak yannız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sound_shaker Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 yokya öle kasayı havuza sokmak fln fabrikada olan şeyler zaten öle yapmaya kalksan smkmek takmak bi araba masrafı alır taksiciler nası boyatıyo arabayı öle olccak bi atölyede spreyle boyayacaklar biraz usta olması lazım yapan adamın çünkü boyanın özenle yapılması gerekn bi kaç yer war eski rengi gözükmesin die mesela kapı araları fln yoksa öle dışardan belli olmaz boyatıldığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Taksilerin içlerine dikkat edersen farklı renktir kapı içleri orjinal fabrika çıkışı taksiler war artık direk olarak hazır alıyolar fln.. Ya benim eniştemin taksisi war eski arabasını tekrar orjinal rengine boyatmak için tüm parçalar söküldü sadece metal parçalar olarak spreyle boyanıp fırınlandı ama boya asla orjinal boya kadar güzel görünen bi boya olmadı nerede bi passatın boyasına bakın yani alakası yoktu...[hline] V ò d à n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 1. hukiki yönden hiç bir sorun olmaz muayene ile ruhasıtana yeni rengini işlettireceksin çok basit bir işlem 2 araba herkeze boyatırılmaz iyi bir boyacıya koç iyi bir şekilde boyatıra bilirsin. fiyatıda kulanılan boyaya göre değişir akrilikmi metalikmi opakmı veya sedeflimi ona görede işçilik alınır ortalama sedan bir arabaya ezikler veya çatlaklar varsa yoklama için yarım kutu çelik macun aralar için 2 tüp silicon çamurluk içlerinede 4 kilo filinkot 2kg 1k astar 3 4 arasıda boya kullansan 5,kulanılan malzemeye göre 100 200 arası malzeme tutar bunu da özel statiç lambalı fırınlarda güzelce iyi bir usta tarafında uygulattırırsan fırın + usta masrafı sonkat pasta cila tahminide arabaya göre 500 1000 arası işçilik versen ortalama olarak iyibir boyayı 600 ile 1100 arası bir fiyatta yaptıra bilirsin açıklayıvı olmuştur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 unutmusum araba için istediğin rengide katalogdan bakacağın için renk tınunda tutmama bir sorun olmaz paraya kıyarsan 10 numara bi iş çıkar. ankara için ata sanayide tereyağlıoğlu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AgenTSmitH Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Bursalı olanlar için söylüyorum peıgeot 306 Gti . araba tamamen farklı bir renge boyandı ve bence bursada 1 numara oldu rengi:turuncu camlar:siyah. jantlar desen aşmış vs vs vs .. araba mudanyada gören ağzı açık kalır ..[hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 e resmini koy madem görelim bizimde ağzımız açık kalsn[hline] V ò d à n ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AgenTSmitH Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 pazar günü mudanyaya gidince resmini çekicem . ama du bakim bursa tuningdede resmi olabilir. baktım ordada yok . ama en iyisini yapıyor arabayı reklam etmiyor adam. bursadakiler için www.bursatuning.com sitesine bakmalarını tavsiye ederim . ama benim gibi peugeot 106 ve 206 lardan artık fenalık gelmiş ve nefret edenle için tavsiye etmem ..[hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSoth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 peki arabanın belli bir rengi olmayacaksa nasıl olur mesela ben tek renk yapmıcam viper tarzı olabilir farklı şekiller çektirmek istersem nasıl olur kendşi çizimim olmasını istiyorum mesela[hline]DoGMeaT, 06 July 2003 15:16 tarihinde demiş ki: slm,tanışalımmı? Elexa, 06 July 2003 19:46 tarihinde demiş ki: bu ne yaratıcılık alllaaaaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AgenTSmitH Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Lord kardeş sende benim gibi düşünüyorsun..aslında çok ilgi çekici olur . şuan bende 2000 model golf 1.6 otomatik var. rengi parlak kırmızı. nette modifiye sitelerini gezmek hergün yaptığım ve saatlerimi ayırdığım bir şey. bir golf görmüşütüm araba koyu kırmızıdan başlayarak açık yeşile doğru arkadan öne doğru rengi değişerek gidiyordu . hemen hemen 5 renk değişmişti , açıkçası ağzım açık kaldı . Ama bu tip bir işlemi türkiyede kim yapar veya yapılabiliyormu bilmem.Avrupada bu tip arabalar çok . ortamda bulunduğu ışığa göre rengini değiştiren arabalar felan var . ailem avrupada olduğu için biliyorum. istanbuldada bir M3 var bu tarzda olan . Tabi bunuda ryhsata işletmen gerekiyor. En basitinden arabana viper şeridi çektirebilirsin. Bunun içinde bizzat modifiye şirketlerine gidip görüşmen yeterli . bu arada icq numaramı vereyim sana bazı yabancı sitelerde bunun örneklerini gösterebilirim . 175231939[hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pntREi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 said: elesso, 07 September 2003 18:48 tarihinde demiş ki: kaça patlar,orjinali kadar iyi olurmu,hukuki olarak neler nasıl yapılır bilen varsa evap lütfen[hline]Eclipse:Eive Ikeste Kardes ben su an kendı arabamın rengını degıstırıyorum edındıgım bılgılerı sanada vereyım. Orjınalı kadar ıyı olup olmıyacagı boyacınla dogru orantılı benım araba orjınalındende ıyı olacak mesela :) Hukukı olarak yapacagın su araba boyandıktan sonra arac muayene ıstasyonunda sase numarası ve ruhsat karsılastırılması yapıldıktan sonra onlar sana bı belge verıolar arabanın rengının degıstıgıne daır o belgeyle trafık sube mudurlugune gıdıp ruhsatının yenısını alıosun.[hline]" pantaREi " DIED...!!! " MAtt " IS STILL ALIVE...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSoth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 viper bir örnek o kadar bassit olmayacak bakalım elime bir araba gaçsin[hline]DoGMeaT, 06 July 2003 15:16 tarihinde demiş ki: slm,tanışalımmı? Elexa, 06 July 2003 19:46 tarihinde demiş ki: bu ne yaratıcılık alllaaaaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar