cemad Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 said: SORU: Çok ciddi bir yenilgi aldınız, nasıl değerlendiriyorsunuz? Çok ciddi yenilgi sözüne katılmıyorum. İktidara gelemeyen kaybetmiştir diye bir şey yok. Ben Türkiye’nin en güvenilir politikacılarından biriyim. ...!!!!!&&####%+!+!'+ http://www.hurriyet.com.tr/gundem/6950662.asp?m=1 [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 13:50 tarihinde, cemad tarafından güncellenmiştir ]
Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 En azindan simdi istifa edecek kadar gururu kalmistir diye dusunuyordum. Ogrendikki kalmamis
bukac4 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 ben 2 ay lafı hiç etmedim dedi. geriye kalan her şeyi kabul etti baykal. bence de seçilmesi gerekiyordu. ancak bu chp nin derdi değild
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Ya hadi baykal istifa etmiyor yahu diğerleri atamıolar mı bu adamı partiden?(anladık hepsi bunun adamıda Baykal sevgisi chp sevgisini geçmiş bu adamlarda)Ya birşey değil karşısına adam gibi bir rakip çıksa onuda ihraç eder bu adam gene.Artık bıraksın koltuğu belki chpyi toplarlayacak biri gelir yerine
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 babasının partisi sanki utanmaz adam
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 "Seçim sonuçlarından sonra evine kapanan ve parti içi muhalefet tarafından istifaya çağırılan Baykal, bugün suskunluğunu bozdu. Görevde kalacağını açıklayan Baykal, CHP'nin 15 yıldır oylarını artırmaya devam etttiğini ve partinin kurumsallaşma süreci için görevde kalması gerektiğini vurguladı." Bu nedir ya chpnin kendisine ihtiyacı olduğunu düşünüyor hala:D Partimin bana ihtiyacı var kurumsallaşma falan filan Şaka mı yapıo bu adam?
MyDyingBride Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 parti ici demokrasi olsa böle olmazdi..
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 bi daha seçim olsa baykal'ın bu açıklamasından sonra oylar %50'den de fazla çıkar eminim ki.
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 özhan canaydın gibi oldu bu adam da
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Ulan ona buna kızıyorum. Sam Evryede adamların oy vereceği parti yokki Bu koltuk manyağı , Baykala mı oy vericek türk halkı. 70 yaşına gelmişin DEFOL artık be DEFOL gelecek seçime kadar ölmezse (allah korusun tez zamanda gebersin ) CHP barajı geçemez AKPde %70 oy alır. o zaman kına yakar
Thealon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 BAYKAL'DAN JET YANIT İşte Baykal'ın yanıtı AKP’nin o zamanki genel başkanının siyasal haklarını kazanarak parlamentoda görev yapmasını demokrasinin gereği içinde düşündüm ve bu anlayışla hareket ettim. Parti içinde buna karşı çıkanlar oldu ama ben bunlara inanmadım. Bir parti başkanı 360 milletvekilini parlamentoya soktuysa kişisel olarak değerlendirmek doğru değildir. Bununla iftihar ediyorum. Ve hala hiç kuşku duymuyorum. Aksini savunmak demokratik değil sığ bir anlayış olur. Ama hiçbir yerde AKP Genel Başkanı’nın iflas edeceğini söylediğimi kimse iddia edemez. Böyle bir şey söylemedim. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/6950221.asp?gid=180
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 seçimden 5 gün Tayyipe söven şimdi Sayın Recep Tayyip Erdogan diyor süper ya bu politika denen şey.
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Sam harbiden olmamış. İnsanlar AKPye sadece tayyip erdoğan yüzünden laf etmiyor 4 senelik iktidarları boyunca yolsuzluk yapan bir sürü bakanı yüzünden laf ediyor. CHPde is ana sorun baykal, ben sanmıyorum ki chpden kemal unakıtan "gibi" bir insan çıksın. Hepsini tanıdığımdan değil tabi ama sonuçta insanların da görüşü bu. Sense gelip sadece baykal üzerinden "kapak olsun" siyaseti yapmışın :) Bu seçimler seni yıpratmış sam :p Ayrıca deniz baykal mason mu ne? Ayrıca baykala zaten kızacaksanız, en az bu kadar İsmail Cem ve YTP'yi yalan ettiği için kızabilirsiniz. AKP gibi partilerle uğraşmak varken gidip YTP ile uğraşan denyo adam. Bakalım İsmail Cem gibi biri daha gelecek mi Türk politikasına. Burdan rodosa köpekbalıklarının olduğu bir rotadan yüzse keşke. [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 16:10 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 ismail cem gibi biri olsaydı CHP nin başında bu seçimlerde ne olurdu acaba diye merak ediyor insan. ama sanırım deniz baykal vefat etmeden o koltuğu bırakmayacak. yavaş yavaş alıştırmamız gerekiyo sanırım kendimizi. bir dahaki seçimlerde baykal hala başında olursa CHP nin oyumu vermeyeceğim kendisine. her ne kadar RTE ile kıyaslanmayacak şekilde dürüst bir insan olsada bazen düzgün iyi bir insan olmak yetmiyor başka meziyetlerde gerekiyor.
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 ismail cem hizmet adamıydı-devletçiydi,topragı bol olsun.
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 böle bi açıklama yapacaksan seçimden önce yapacaksın ki sonradan açıklama yapıp bunca insanı ördek gibi ortada bırakmayacaksın. Livaneli'nin yaptıgı halka hakarettir.
Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Secimden once yapsa CHP %5 daha az oy alirdi. Baskada birsey degismezdi. Belki Baykal'dan kurtulmamiza yardimi olur enazindan
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 5 yil boyu bunlari bilip de, meclise giremeyince soyleyen adama ancak bsg denir. Baykal da eminim bunlari yapmistir. Ama Zulfu Livaneli de, Baykal da, pek farkli degil gozumde acikcasi.
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Ismail Cem de ABD tarafindan cok guzel bir sekilde onlendi iste. ABD Turkiye'de dinamik bir politika istemiyor. Gecen secimlerde yeni olusum patlamasi oldugunda, 3.5 attilar. Yeni bir olusum demek, yeni liderler, yeni fikirler, yeni hareketler demek. Bu ABD'nin isine gelmez. Su anda onumuzdeki 10, 20, hatta 50 yilin plani cizilmis, bizi neler bekliyorsa o yone dogru yuruyoruz. Yeni olusum nasil yikildi hatirlayaniniz var mi? Ilk olarak olusumun en buyuk destekcilerinden Kemal Dervis, bir anda cekildi. Sonra bangir bangir yeni olusum diyen Dogan Medyasi bir anda sustu. Ve sonra da ortaya Tayyip Erdogan atildi iste. Hepsi rastlanti tabi bunlarin... Ismail Cem, Ahmet Piristina gibi adamlar da zaten nadir geliyorlar, bir de o kadar erken kaybediyoruz ki hepsini.
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Hmm acaba baykal amerika'nın adamı mı :p
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 bundan önce söyleseydi tamamen akp'nin işine yarardı. hoş bişi farketmezdi şu haliyle %46 yerine %56 alırlardı (lafın gelişi, tabi ki akpnin oyları artmazdı ama milletvekili sayısı artardı) anca cumhurbaskanı seçimi tantanasız geçerdi [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 18:40 tarihinde, cemad tarafından güncellenmiştir ]
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 boyle bir sey varsa chp li vekiller millete dönsün,bıraksın meclisi.sözde demokratik seçim oldu tüm yollar tayyibe çıkıyor.
Öne çıkan mesajlar