Caranlothwen Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ya bugün flash diski taktım. Aç dedim. Norton "open.exe" diye bi trojan var dedi "horse trojan" dedi. Açmadı. Ben de tarattım nortonla f.d. yi karantina yap dedim. Yaptı. Ama şimdi açamıyorum f.d. yi. It's not formatted diyo. Format at diyorum sonuna kadar geliyo ilerleme çubuğu sonunda format atamıyorum diyo. Ne yapacam :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 linux yada mac bir bilg.den format at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 norton'u disable et ya da karantinadan kaldır ve format atmayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 ikisi de olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 duvara doğru 48 derecelik bir açıyla fırlat kesin format yer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Kingston marka mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Baya bir sordum sağa sola ama kimse karşılaşmamış böyle bir sorun ile sen en iyisi dediğimi yap ; ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 command promt'tan bir format etmeyi dene.Quick format da atma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Kingston marka datatraveler serisinde baya bir sorun oluyordu format konusunda, 4-5 tanesinde sorun oldu bizde; mail attim, tamir edilemez, getirin degistirelim dediler; degistirdik. Gelen bir parti malda sorun olabilir, yenilerde sorun cikmadi henuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar