od3on Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 bugun warcraft3 ile ilgili ilgin bir sorun yasiyorum. oyunu baslatmak icin kisayoluna basinca siyah ekran cikiyor load edermis gibi sonra masa ustune atiyor. klasorune gireyim bakayim dedim klasore tikliyorum yine masaustune atiyor! yeniden yukledim yine ayni... klasorun ismini degistirdim bu sefer girdi fakat exeye tiklayinca w3 yuklu olarak gozukmuyor. ismini yeniden w3 yapip klasore girmeyi denedim aynen masaustune atti cdden calistirmayi denedim ft'u bu sefer w3 gordu ama aynen geri atti. varmi bu sorunla karsilasan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 cozdum sorunu.isin ilginc yani bu olayin durup dururken olmasi. basiniza boyle bi sorun gelirse: right click-properties-settings-advenced-troubleshoot oradaki enable write combining kutusunundaki clicki kaldiriyorusunuz duzeliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar