Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 watching over you ifadesiyle vermek istediğin mesaj nedir. bunu bire bir açıklamanı istiyorum. edit: tanıyorum messor seni, paticik kafe sabahlamasına birlikte gitmiştik :) önemli değil, bana cidden spastik demek istemediğin için sorun yok yani. [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 19:03 tarihinde, Spastik_Serce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Bak o zaman yakışmadı bu husumet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Messor devazcık iyi niyetli olun bu kadar insan bu durumdan rahatsız olmuş sa evet galiba istemeden insanları rencide ettim ama bunu yapmak istememiştim aslında de konu kapansın gitsin.. hala haklıyım haksızım geyiği yapmayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Bu uçan spagetti canavarının orjinal bannerı. Ben mesaj falan vermek istiyorum , arkadaşlar vermiş mesajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 said: Messor devazcık iyi niyetli olun bu kadar insan bu durumdan rahatsız olmuş sa evet galiba istemeden insanları rencide ettim ama bunu yapmak istememiştim aslında de konu kapansın gitsin.. hala haklıyım haksızım geyiği yapmayın.. Tamam o zaman. Evet galiba istemeden insanları rencide ettim ama bunu yapmak istememiştim aslında. Ama ben uçan spagetti canavarına tapıyorum, benim allahım odur. Lütfen beni incitmeyin daha fazla. Sanırım dev de ballı muza tapıyor, her dine saygım sonsuz. İyi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar