hellromeo Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Frozen Throne singleplayer da chaphing de bonus bölümünün ilkini bitirince devamını getiremedim ve bana internetten indirmem söylendi ama nette bulamadım bana yardımcı ola bilirmisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Sanırım orc campaının den bahsedıyorsun. Blıızard daha bıtırmedı kendılerını bıtırınce hepımız ındırıp bıde bız bıtırıcez. Ha basak bıseyden bahsedıyorsan pardon zaten sorunu tam anlıyamadım.[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 aynı şeyden bahsediyo cüce çok hoş bicampaign o ya mishaylabeastmaster eleman çok deli süreklistun oluyo 3.level mish yapınca adamın elinde de stun yapan bişiy var ooh ne güzel pandaren de çok hoş oluyo 3 heroyla ne istersen kesssiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellromeo Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Aynı şeyden bahsediyorsun cevap yazdıgın için saol en az 10defa aynı bölümü bitirmişimdir çok afet olmuş bakalım yeni pacth i indirdim onda var dedilerde bakak hele saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar