hellromeo Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Frozen Throne singleplayer da chaphing de bonus bölümünün ilkini bitirince devamını getiremedim ve bana internetten indirmem söylendi ama nette bulamadım bana yardımcı ola bilirmisiniz
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Sanırım orc campaının den bahsedıyorsun. Blıızard daha bıtırmedı kendılerını bıtırınce hepımız ındırıp bıde bız bıtırıcez. Ha basak bıseyden bahsedıyorsan pardon zaten sorunu tam anlıyamadım.[hline]Cuce iste bildigin cuce
blademaster Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 aynı şeyden bahsediyo cüce çok hoş bicampaign o ya mishaylabeastmaster eleman çok deli süreklistun oluyo 3.level mish yapınca adamın elinde de stun yapan bişiy var ooh ne güzel pandaren de çok hoş oluyo 3 heroyla ne istersen kesssiyosun
hellromeo Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Aynı şeyden bahsediyorsun cevap yazdıgın için saol en az 10defa aynı bölümü bitirmişimdir çok afet olmuş bakalım yeni pacth i indirdim onda var dedilerde bakak hele saolun
Öne çıkan mesajlar