firatram Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Selam... Avrupa Gönüllü Hizmetine katılmak istiyorum.Su anda yasım 17.Seneye 1 kasım doneminde ingiltere'de muzik veya sanatla ilgili olmadı cevreyle ilgili bir projeye katılmak istiyorum... Fakat aklımda sorular var.Benim genelde orada nerede kalacagımla ilgili sorularım var.Ben orada bir aileyle kalmak istemiyorum.Malum Turk insanıyız ^^... Saka bir yana bu projeye katılan biri varmı veya katılmayı dusunen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Böyle bir şey benimde aklımda var.Yaklaşık 2 senedir istiyorum böyle bir şeyi.Ama elimde hiç bir kesin bilgi yok bu konuya dair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Hmm peki danıstınmı herhangi bir yere ben bu okul donemi acılsın birkac kurulusla konusucam... Su siteler var elimde sadece kaynak olarak : www.genclik.gazi.edu.tr/40_soru.htm www.tog.org.tr/abs/anmviewer.asp?a=492&z=60 www.ua.gov.tr/Youth/docs/tur/Eylem2_AvrupaGonulluHizmetiProjesi.doc www.mku.edu.tr/socrates/agh.htm www.yib.gen.tr/terim.php www.erasmus.metu.edu.tr/documents/ilanGG2.doc www.deu.edu.tr/DEUWeb/Icerik/Icerik.php?KOD=10685 www.deu.edu.tr/DEUWeb/Icerik/Icerik.php?KOD=8831 ulaum.balikesir.edu.tr/duyurular/28_05_2007.htm Belki seninde isine yarar... Baska kimse yokmu bu konuyla ilgili bilgisi olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar