mutos Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 cok begendim.galerindeki en iyi makro bence.daha iyilerini cekmen dilegiyle. bi de puan caktım,gorusuruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 teşekkürler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 yeni fotoğraf eklendi http://www.fotokritik.com/664654 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 mehmedov cok guzel fotolar :) kolay gelsin eline saglik, kenelere dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 eheh sağolasın.. benim ölümüm keneden olsun be yaw :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 oper bulunduğun yerden hemen kaçmanı öneriyorum, fotoğrafçılık yalan örümceği gördüm tırstım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 kaçtım zaten yaw :) ormanlık bi yerde ahşap ev yapıyorduk. çalışırken bunları çektim. :) ama burda da akrep falan arıyorum bi denk gelse diye. aslında bi tane çektim ama pek istediğim gibi olmadı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 kertenkele fotografina bayildim, digerleri de iyi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duruncu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Ben de objektif alıp makro çekim yapmak istiyorum.. Simdi sonbahar geliyor.. Yagmur yagarsa börtü böcekler ortaya çıkacak :) Bu arada çekirge fotografı güzel olmuş.. ilginç bir canlıdır kendisi.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duruncu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Keltoş.un fotosunu yeni gördüm :D Ben de istiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 hayatınızı macroya vermek istiyorsanz macro flash'ı almanızı önereceğim. çok taşlar zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 nerde satılıyor? kaç para? her makineye oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 bu resimleri nerde cektin.burasi turkiye deil muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 eheh türkiyeden :) ankara ve adana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duruncu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Adana.da kertentele çok.. :) güzel yakalamışsın.. tebrikler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 evet sıcak bi bölge olduğu için bol bol sürüngen mevcut. ama bu ev kertenkeleleri akşamları evlerde ortaya çıkıyo bi delikten falan.. gündüz görmek çok zor. dışarda değil evlerde yaşıyor keratalar ^^ dışardaki kertenkeleler zaten saniyesinde kaçıyolar çekmek imkansız nerdeyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 oper, macro-flashini netten yada herhangi bir fotoğraf ekipmanı dükkanından satın alabilirsin. her makine derken? cybershotlara falan olmaz tabii ki. canon'un twin macro flashı ile bir kaç şey çekmişliğim var, bayağı taş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 haaa şu alet mi.. çok paradır o yaw.. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 dayımın yayla evi (yeni yapıldı) [spo] [/spo] bunlar da kuçu kuçular, dağdan gelmişler sanırım, dayım nerden geldikkerini bilmiyo :) [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 abi o köpeklerin cinsi nedir ? çok sert ve ciddi bakıyorlar ve kulakları çok deişik duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 av köpeği olması lazım. çok şirinler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 biraz önce koca bir örümceğe denk geldik evde. korkusu olanlar bakmasın, arkadaşımız biraz irice çünkü :) örümcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 hani yorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar