Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkiye-Ingiltere maci internette bir yerde yayinlaniyor mu?


Unclecan

Öne çıkan mesajlar

Selamlar
Arkadaslar burda(kanada) maci izlemek icin bir tek yer var sahibi olucak ibne Ingiliz kisi basi 25$ istiyor bu maci orda seyredemiycegimiz anlamina geliyor internette maci yayinliyan bir site varmidir goruntu olarak veya dakika dakika macla ilgi bilgi verende olur radyo gibi bisey de olabilir...Yani yardim etseniz cok sevinirim burda insan bir mac bile seyredemiyor ya...[hline]Playing the king in my kingdom!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar macin North America haklari Setanta diye bir Irlanda sirketinde. Cok arastirmadim ama bazilari bu sirketin Sky networke bagli oldugunuda soyluyorlar. Neyse bu macin ozelligine gelince ise macin yayini evlere bile yapmiyorlar, dolayisi ile tek sansiniz Setanta olan Irish ve British Publara gitmek. Aman diim dikkat edin yalniz basiniza gitmeyin. Size en yakin mekani yine adamlarin sitesinden bulabilirsiniz. N American Venues linki altinda.

Mac olayini burada yarin Turkish Festival var Turant saolsun maci orada yayinlayacaklar, ama burada da kisi basina $20 istiyorlar. Bende hala kararsizlik cekmekteyim maca gidip gitmemek konusunda. Bu arada yarin festivalde Turkiye bayrakli t-shirt satiyorum ilgilenen olursa. Kirmizi t-shirt uzerinde beyaz ay yildiz var gogsunde. :)

[Bu mesaj s3ns3i tarafından 11 October 2003 09:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya hocam bunu bizde biliyoruz burda ki yayin olaylarini bizde arastirdik ama soruya bakarsan Internet uzerinde nerde yayinlaniyor bu mac TRT.com da var ama Cozunurluk dusuk ve yavas ama Sizin orda Buraya gore pahaliymis bizde Publarda 25 kanada $ neyse yinede ilgin icin saol..[hline]Playing the king in my kingdom!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...