Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Üzerinde çalıştığım bir çeviri işi vardı. Bir yerde İncil'den bir yer çevirmem gerekti. Ben de kendim çevirmeyeyim hata olur falan, çevrilmişini bulayım diye google'a İncil yazdım. Bakınız bu çıktı. Kimsenin inancıyla dalga geçmek amacında değilim de, o nasıl bi laf lan ahauahuahu tıkla pls I I I V [spo][/spo] [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 19:36 tarihinde, Eternalus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 ns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 olabilir tabi. altında bi amaç aramazsan her müslümanın olması lazım tabi. ama o site de irtiacii faaliyete girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 hmm siz bilimsel yaklaştınız demek ki ben south park ı azaltmalıyım :D fesat mıyım lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 ahahah hiç aklıma bile gelmedi öyle bişey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 altındaki daha olay bence metal dedektör için 'arayış macerası' mı yazılı benmi kavrayamadım heuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 meryem anaya sempatim var, ama isaya gıcığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 iste reklam basarılı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 benimde cicek abbasa sempatim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar