Chemical Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Az önceki güzelim topic yorumsuz host ve yorumsuz üyeleri tarafından sabote edildi tekrar açıyorum... Bu topicde amacımız evde güzel gözüken şeyleri(bkz kibrit, çakmak, salatalık, marul, domates...(bunu birisi yapmışdı icqdan dünyanın en kaliteli domotes fotosu çekmişdi) arkasına wallpaper koyarak(yani odanın içinde çekildiği belli olmuyacak) çok kaliteli ve çok iyi ayarlanmış fotoları göndericez... İlkini ben gönderiyorum wallpaper olarak resim defretindeki temiz bi sayfayı kıvırıp koydur ışık olarakda spot lamba kullandım İsimde verin tam olsun:)Lord Of The Matches[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa..Espiriyi anlamadım [Bu mesaj Chemical tarafından 07 October 2003 23:19 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Chemical tarafından 07 October 2003 23:19 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Chemical tarafından 07 October 2003 23:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 match Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 3 defada anca düzelttik:P[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Görsel sanatlara açilacakmiş bu topic.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 ben o bölümü daha önce hiç farketmedim bıhıhı*!rezil olur*[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım<<< [Bu mesaj Chemical tarafından 07 October 2003 23:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 aga bu resme arka plan kasar... ama zor da değil... kibritler çok düzensiz dağılmış durumda... hımmm, arkaya nası bi görüntü atsamkü??? nese yapalım bişeler...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 şimdi bunun arkasına wallpaper koycaz hemi?[hline] "But he's the sort who can't know anyone intimately, least of all a woman. He doesn't know what a woman is. He wants you for a possession, something to look at like a painting or an ivory box. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar