GICIK2 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Amatörün elinden bukadar :) Buna vokal yapabilecek varmı? www.geocities.com/cruel_senses.mp3[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Tüm haklari GICIK2'ye aittir. Bazilari imzami taklit etmektedir,aldirmayiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 ben yaparım da şarkı açılmıyo. :D[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Aa çok pardon ya doğrusu: www.geocities.com/hebelegebele/cruel_senses.mp3[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Tüm haklari GICIK2'ye aittir. Bazilari imzami taklit etmektedir,aldirmayiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 abi dalga mı geçiyosun ya yine inmiyo.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Abi kusra bakma uploadda sorun olmuş artık çalışıyor: www.geocities.com/hebelegebele/Cruel_Senses.mp3 [Bu mesaj GICIK2 tarafından 10 October 2003 00:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 ya indi de buna nası vokal yapıyım biş de söz lazım. :D[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Olmuyosa Kasma abi amatörüz :)[hline]Come On! It's On! [Bu mesaj GICIK2 tarafından 10 October 2003 00:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Indırdınmı Sonunda...[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare icQ=150389142 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 süpermiş harbi parça. tebirk ediyorum.[hline] "But he's the sort who can't know anyone intimately, least of all a woman. He doesn't know what a woman is. He wants you for a possession, something to look at like a painting or an ivory box. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 demek vokal arıyosun. ben olsam önce bi metronom sonrada temel ritimler kitabı arardım .. kolay gelsin.[hline] "But he's the sort who can't know anyone intimately, least of all a woman. He doesn't know what a woman is. He wants you for a possession, something to look at like a painting or an ivory box. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 said: Numb, 10 October 2003 02:30 tarihinde demiş ki: demek vokal arıyosun. ben olsam önce bi metronom sonrada temel ritimler kitabı arardım .. kolay gelsin.[hline] "But he's the sort who can't know anyone intimately, least of all a woman. He doesn't know what a woman is. He wants you for a possession, something to look at like a painting or an ivory box. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. E çalışıcaz heraldede benim buradaki amacımla ne alakası var? A M A T Ö R[hline]Come On! It's On! BlaCk_Dmc THE LAME [Bu mesaj GICIK2 tarafından 10 October 2003 07:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 sana tavsiyede bulunuyorum sadece. şarkıdaki ritimler bozuk ölçüler desen yok gibi bişi . kızmana gerek yok hemen. böyle bi şarkıya vokal olmazki amacın neymiş bakalım :)[hline] "But he's the sort who can't know anyone intimately, least of all a woman. He doesn't know what a woman is. He wants you for a possession, something to look at like a painting or an ivory box. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 numb yıktın çocuğun hayallerini. :D Edit: tabii hayaller kırılmaz.:D[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. [Bu mesaj Solonor tarafından 10 October 2003 14:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 bak şöle bi fikir geldi aklıma. amatör bi parçaya amatör olarak kendin vokal yapsan daha bi yakışır sanki...[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 horace bence adam yapmayı denemiş ama yapamamıştır ve en son çare buraya yazmıştır. Ama daabi adam daha ii bilir.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Ahuahauh avatar koymuşlar :D[hline]Come On! It's On! BlaCk_Dmc THE LAME [Bu mesaj GICIK2 tarafından 10 October 2003 16:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 İşte budur. Sonunda Yönetimde anladı bizi ve sana yakışan avatarı koydular. GICIK GORİL! Adınla özdeşleşiyodun şimdi daha bi candan sarılmış oldun hem nickine hem avatarına. P.s:İmzandaki Benım adım gecen linke kendi resmini koymanda ayrı bir merak konusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Solonor bilmiş olayı :) [Bu mesaj GICIK2 tarafından 10 October 2003 17:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 e adam müzik yapmayı da denemiş ama yapamayınca bana bi parça besteleyin dememiş. gaddar hisler beslemiş bize karşı adeta. bu arada avatar açmış seni.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 avatar açmış ta bunun sola yatıgı yokmu diye adminleride gıcık eder bi müddet sonra ;)[hline]Grandmaster Hamburger Sitemin Forum'u Fistan, 02 October 2003 16:53 tarihinde demiş ki: karakedinin resme bi bakın allah aşkına ya. bana öyle biri baksa varya kanka falan olsa dinlemem keserim uzar giderim sanki kolama hap atcak gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 şimdi kendini admin de sanar bu[hline]Verni gülümsüyor sayfalardan 10 yıl öncesi, thrash blowing all Peki neye sahipsin ölmeye değecek kadar? the action brings reaction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 said: Infernal_Reborn, 10 October 2003 17:55 tarihinde demiş ki: şimdi kendini admin de sanar bu[hline]Verni gülümsüyor sayfalardan 10 yıl öncesi, thrash blowing all Peki neye sahipsin ölmeye değecek kadar? the action brings reaction Senin kadar kek değiliz heralde. Bu arada dikkat edersen avatarım sana atlıyor artık ne yapacaksa :D[hline]Come On! It's On! BlaCk_Dmc THE LAME [Bu mesaj GICIK2 tarafından 10 October 2003 18:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 gitarin akorunu kaymis biraz[hline]If we die, we all die together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 pıhaa ne gitarı ne akoru diyip dalga geçmiycem zaten arkadaş amatör demiş en başta:)[hline] "But he's the sort who can't know anyone intimately, least of all a woman. He doesn't know what a woman is. He wants you for a possession, something to look at like a painting or an ivory box. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar