10ur Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Okulumun simgesini swf yapıp güzel bi animasyonla anasayfanın girişine koymak istiyorumda bunu nasıl yapabilirim? kolayca yapma şansım varmı flash mx vs olmadan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 flash bilmeden güzel birşey yapamazsın ama swish'e bir bak istersen. (google'da ara) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 teşekkürler baktım ancak olmayacak gibi bilen birini bulursam ondan rica edeceğim =) ikinci olarak sorum sitemin index inde flash var ve ona bi loading ekranı yapmak istiyorum bu nasıl olabilir? hazır kod fln bulabilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 flash preloader tutorial diye aratırsan sayısız ders çıkıyor. mutlaka işini gören bir tane olacaktır. [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 18:40 tarihinde, Eldarduil tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 bikaç sorunum daha var şimdi internetten swf template indirdim açıyorum flashda ancak belli biyerden sonrası yok ben mi bişeyi eksik yapıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 flashın akış mekanizması, özellikle de profesyönel çalışıldıysa, bilmeyen birine çok zor gelir. muhtemelen onlar library'de movie clip olarak kayıtlıdır, movie clip içinde movie clipler filan varsa hele çok akıl karıştırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Swish kesinlikle en kolay flashımsı prgramdır. Öğrenmesi de kolaydır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Bir kısmından sonrasının olmaması Flash ı çalmak biraz daha zorlaşsın diye dışarıdan çağırma yoluna gidiyorlar. Ama neyi nereden çağırmışlarsa kodların içinde mevcuttur muhtemelen. Misal anasayfa direk geliyor diğer sayfalara geçerken preloading yapıyor. işte bu esnada kodda belirtilmiş diğer sayfaya ait swf yi çağırıyor. Siz flash ı çekmeye çalıştığınızda sadece anasayfa geliyor doğal olarak. Diğer sayfalarıda koddan bakarak nereden çağırdığını bulup onlarıda indirmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ela, bahsettiğin şey sık kullanılan bir teknik ama flash template'lerde öyle birşey olacağını sanmıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Onur'un belli biryerden sonrası yok derken görünen keylerin dışın her movie clip in kendi keyleri kendi içinde olduğu için belli bir yerden sonrası görünmüyor olabilir. Movie cliplerin içine girmek lazım. Haklısın tabi müm katılyorum senin movie clip için söylediğine. Ben ikinci bir ihtimal olarak bahsetmiştim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar