Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fotoğraflarım

Gormo

Öne çıkan mesajlar

merhaba, fotolar gayet güzel, özellikle dead end cok hoşuma gitti, ama sormak ve söylemek istediğim bir iki şey var. dead end de yakın pencereler oldukça karanlık sonra bi anda aydınlanıyor. ps de ışıkla oynadım yazmışsın onun sonucu mu böyle oldu yoksa orası öyle miydi?(tabi büyük halini göremediğim için de olabilir bilemiyorum.) söylemek istediğim şeylerden biri genellikle hep oldukça küçük alan derinliği kullanmışsın, mesela dans isimli fotoda ışık şartları yeterli değil farkındayım ama genede arkadaki trompetçi de net olsaydı eğer biraz daha anlam katabilirdi diye düşünüyorum. konserde çekilen isimsiz fotoğrafta da netlik öndeki kırmızılı yerine ortadaki beyaz tshirtlü de olsaydı o konser,kalabalık hissi daha iyi vurgulanabilirdi belki diye düşünüyorum.

[ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 14:50 tarihinde, Aegean tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Yorumların için teşekkür ederim.
Karanlığın sebebi, sağdaki duvar kadrajın hemen dışında bitiyor ve ışığı yansıtacak bir yüzey kalmıyor (yada en azından öyle olabilir diye düşünüyorum, başka neden olabilir, aklıma bişey gelmiyor:D) ama ps'da oynamadan önce o kadar belirgin değildi tabi. Diğer iki fotoğrafta ışık yetersiz olduğu için diyafram açık (zaten genelde 1.4-2.8 tercih ediyorum) ve net alan derinliği çok az. birde çok fazla hareket ve ışık değişimi olduğu için çekerken pek düşünme fırsatım olmuyor :)

[ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 04:24 tarihinde, Gormo tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...