Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 said: sen de tetikçi olabilirsin mesela penth. vatanına böyle hizmet edersin :)Tetik tetik nereye kadar horace, secmenlerin 50% si diyorlar, teker teker olacak is degil o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 O zaman çok gizli silahını devreye sokarsın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 hepimiz ölelim, yöneticek bişey kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 said: Sam § 22 Temmuz 2007, Pazar - 19:13 ben o 'tipi' kendi gözümle gördüm, burada modern takılan insanların çoğundan kat be kat çağdaş ve akılcı bir insan kendisi. ama nasılsa internet'teyiz, sallamanın sınırı yok öyle değil mi? ben de o tipi kendi gözümle gördüm, apis gayet de bilmeden söyleyerek cuk tarif etmiş.. [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 22:46 tarihinde, Dragonmax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 teker teker olacak iş değil maalesef.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar