Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 "@Eternalus : o rly? resimleri gördüm valla kopan baldır yerindeydi, bilekler de sağlam duruyodu. bilek geyiğini de ilk senden duydum valla." Kadının baldırı koptu demedi adam bacağı iki yerden kırıldı dedi düzgün okumamışsın , senin izlediğin haberlerde abartmıştır adam belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 tamam lem germeyin ortamı =) baldırı koptu diye çıkarmışlardı ilk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Biz o iğrenç olacak okadar'ları nasil izlemişiz ya :) varoş kanallarda çıkıyo bazen bakıyorumda öyle bayıkki . İyiki sarhoş taklidini iyi yapiyo 3463463 kere aynı şeyi yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Ünlü olsam sırf terketmek için bile gidebilirdim o tarz programlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 pakize suda'nın tepkisi süpermis oo herkese soktun boy boy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar