Lanfear Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Request not authorized to access WAP Gateway. şeklinde bir hata aliyor ve firefox kullanılamiyor. Explorer sorunsuz çalışıyor. Wireless modemim yok ( Cnet modem kullaniyorum). bu hata ciktigindan beri surekli internetim de kopmaya basladi, spyware, cokie, virus taramalari yaptim hepsi temiz cikti. ADSL de bir problem olmadigini soyledi TTnet. modem ayarlarini kontrol ettim hersey eskisi gibi. firefoxu da kaldirip tekrar yukledim. benim kuşkum modemle ilgili. yeni bir modem mi almaliyim acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 bence senin bilg. wireless bi ağa bağlandığını sanıo :D windows'un ayvayı yemiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lanfear Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 hmmm format diyorsun yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 yok format değil, sistem geri yükleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lanfear Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 sistem geri yukleme de derdime derman olmadi. modemi (CNET) resetledim. sistemi tekrar kurdum. baglantilari kontrol ettim... bu arada splittera bagli olan telefonum da çalışmıyor artık. lanetlendim ben evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar