horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 seni alıp bi fransız lokantasına götürmek lazım. sebzeler hakkındaki düşüncelerin epey değişir. Ayrıca unity gastrit konusundaki söylediklerimi bi düşün.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 sen gittin mi askere????? niye ya abi naziler gibi insan eti yimirez ya anca iste kedi köpe eti[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Deli Etmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 yav yine mi nazi! subhanellah. unity sende bişiler var. Nereye gitsen nazilerle karşılaşıyosun :)[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 said: Batilc, 09 October 2003 20:37 tarihinde demiş ki: kedi köpe eti[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Deli Etmeyin Beni tahminin dogru, fakat kedi kopek eti degil, mantar kulturunden gelismis bi sey yiyosun.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 :P Utiny sen tarih bolumunle mi ilgileniosun. vallahi ordakilere harbi saygı duymak lazım maaşallah yani deliller filan bulup kasıp okadar yazıolar. Ama en ilgi cekicisi naziler. neyse bosvr simdi naziyi felan. ben pizzalarımı pisiriyom su anda dostum walla sen piynir ekmek ve otla yetin:P (ne mantar kültürü bea ??? )[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Deli Etmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 ben daha dev olmadım ama sımdıden bi 50 tavuk 1000 inek yemisimdir (davık daha az)[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Deli Etmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 said: Batilc, 09 October 2003 21:02 tarihinde demiş ki: :P (ne mantar kültürü bea ??? )[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Deli Etmeyin Beni konusarak anlatilamaz, gitmek gormek lazim.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 yine annamadim:P tarihle ilgili bisi mi?[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Deli Etmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 bitek sucuklu yumurtayla makarna yapabiliyorum oda yetr zaten :)[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 ooh pizzam oldu simdi yiyom[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Deli Etmeyin Beni [Bu mesaj Batilc tarafından 09 October 2003 21:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 said: Batilc, 09 October 2003 21:20 tarihinde demiş ki: yine annamadim:P tarihle ilgili bisi mi?[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Deli Etmeyin Beni hayir karavanayla ilgili bisi, putrifikasyon - curume - kavramiyla ilgili bisi.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 hayatımı 2 ye ayırdım microdalgaadan önce mindalgadan sonra diye mö ms :p aynı see gelıyor benım cıın milad da sayılabılır[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 mikrodalga zararli olabilirmis diyolar. mikrodalgada isitilan makarnalarin tadi garip oluyo diyolar.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 said: unity100, 09 October 2003 21:23 tarihinde demiş ki: said: Batilc, 09 October 2003 21:20 tarihinde demiş ki: yine annamadim:P tarihle ilgili bisi mi?[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Deli Etmeyin Beni hayir karavanayla ilgili bisi, putrifikasyon - curume - kavramiyla ilgili bisi.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com yine annamadim :P Neyse abi ben 4. pizzamı da yedim su an catlicam 1litrede kola ictim. valla ben bunu yerim ole sulu kabak filan da tanımam.[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Deli Etmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 işte ben bunu bilir bunu söylerim batilc eşiittir danaaaa[hline][b] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Bir kanatciya gidilir. Tavsiyeler: -Kanatci Haydar ( Sirinevler yolundan ilerleyince, semt aklima gelmedi gece vakti ) - Kanatci Aga ( Beylikduzu ) - Ortaya deli gibi, bi coban salata soylenir, ustunde roka, az sarmisak ve aci olacak.. - Birer duble de tekirdag.. - Varsa, kavun, karpuz ve kirazla o ogun yemek olayi hallolur.. Offf, rejimdeyim ama arada sirada aklim kaymiyor degil hani.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Şöyle söyleyim Haggis bile yapabiliyorum eh daha ne deyim :D[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 1*Yağda ıspanak yapılır mı? 2*Patatesler ince olacak şekilde nasıl soyulur?Nasıl pataes kızartılır? 3*Katıyağıntavadaeritilmişi+salça sosu haricinde başka sos tarifleriniz? 4* Bulgur pilavı yada normal pilav--makarna benzeri basit,kaynamış suda yapılacak direk yemekler? ehe bunları yazarsanız,dışarda tıkınmak zorunda kalmam snaırım ;)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Kızarmış ıspanak için ve yukaradki mesajcık için ufaktan up?[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar