Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bakkal, Kebapcidan bagimsizligi kazanmak

unity100

Öne çıkan mesajlar

Kapı gibi resimlerimi görmediniz mi arkadaşlar :). Valla açıkçası bi erkek olarak yemek yapmaya yalnız kaldığımda başladığımı söyleyebilirim. Ilk başta tost, yumurta ile başlayıp makarna sos vesaire diye devam edince en sonunda artık adamakıllı yemekler yapmaya başladım.. Insanin kendi yaptığını yemeside bi ayrı güzel oluyo ya.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Estel_Anorien, 09 October 2003 19:47 tarihinde demiş ki:
Insanin kendi yaptığını yemeside bi ayrı güzel oluyo ya.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım

[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

hakikaten kuvvetle oneriyorum, 1.5 haftadir kendi yaptigim sebzeli sulu yemekleri yiyordum, hicbir sorun yoktu, arkadas gel disarda yiycez dedi ciktik bi pizza yedik aksam 11 e kadar kivrandim. ayni sey 2 gun sonra pide yedigimizde de oldu. ev yemeginin kolay hazim faktoru cok yuksek.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

mesele yemeğin nerde yapıldığı diil de nası yapıldığı tabii. yoksa standart bi bekar evinde 70 kere patates kızartılmış yağda kararıncaya kadar kızartılmış patates kızartmalarını yersen ve standart bir bekar değilsen (immune to disease :)) aynı şey olur. Buna karşın Hacı Abdullah'a gidip kendime ziyafet çekmeme de kim ne diyebilir ki dostlar[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu...
Sosyal ağlarda paylaş

ya unity sen nasıl desem adaptasyone ugramısın be kardes. insan sebzelerle gelisemez. zati sebze dediin ne varki. hepsi ot .[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts

Deli Etmeyin Beni
Sosyal ağlarda paylaş

simdi sultanyara gidiyorum, 100. yil kebapcisina gidiyorum, bunlar antalyanin en gozde, en guzide ve nezih iyi kebapcilari, fakat yeyince orda nevaleyi iste kivrandiriyor.

sebze ruLLaZ, sulu salcali yemek OwnZ, evde kendin yapmak RoXXorZ........[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Batilc, 09 October 2003 20:14 tarihinde demiş ki:
ya unity sen nasıl desem adaptasyone ugramısın be kardes. insan sebzelerle gelisemez. zati sebze dediin ne varki. hepsi ot .[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts

Deli Etmeyin Beni

ehe oyle diyosun da anneler turkiyede ailelere surekli sebze yediriyo her ogunde. saymakla bitmez.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Infernal_Reborn, 09 October 2003 20:21 tarihinde demiş ki:
inek gibi ot yiyoz zaten
sebze sux[hline]Verni gülümsüyor sayfalardan
10 yıl öncesi, thrash blowing all
Peki neye sahipsin ölmeye değecek kadar?
the action brings reaction

40 yasina gelince baska telden calar insan[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

ya olm anne manne dinlemem benim zaten yedigim 2 tane ot var . bi marul bi de ıspanak. yani baska fasulye ve arasıra bamya , pırasa yerim. onun dısında bana bişi olsen yediremezsin. yamnisebze diorum sole yarım ekmek yengen yaptırırım ortakoyumde tıkınırım . yanımada kumpirimi alır ckarım denizin kenarina tıkınırım orda[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar

Deli Etmeyin Beni
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...