OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 yuh bilgisayarı 10 dk açık tutsan ne olur. Üşengeç herif :)[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 bisküvi buldum onu yiyorum.. ülker susamlı[hline]Verni gülümsüyor sayfalardan 10 yıl öncesi, thrash blowing all Peki neye sahipsin ölmeye değecek kadar? the action brings reaction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Afiyet olsun kardeşime...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 oooh süper walla :P[hline]Verni gülümsüyor sayfalardan 10 yıl öncesi, thrash blowing all Peki neye sahipsin ölmeye değecek kadar? the action brings reaction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 :D[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Erkek ırkı böyle yemek yapmaya başliyor..[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Aslında her erkekte biraz aşçıdır..[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 söyleyen hangi ırktan acaba :)[hline]Verni gülümsüyor sayfalardan 10 yıl öncesi, thrash blowing all Peki neye sahipsin ölmeye değecek kadar? the action brings reaction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 :D Kavgada söylenmez valla Deeerrrrrmişim....[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... [Bu mesaj OwnerRavenLoft tarafından 09 October 2003 19:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Kapı gibi resimlerimi görmediniz mi arkadaşlar :). Valla açıkçası bi erkek olarak yemek yapmaya yalnız kaldığımda başladığımı söyleyebilirim. Ilk başta tost, yumurta ile başlayıp makarna sos vesaire diye devam edince en sonunda artık adamakıllı yemekler yapmaya başladım.. Insanin kendi yaptığını yemeside bi ayrı güzel oluyo ya.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Valla katılıyorum Estel.[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 estelcim bize bi mantı acsan nası olur hadi canım o kadar da zor deil[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Deli Etmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 :)[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 said: Estel_Anorien, 09 October 2003 19:47 tarihinde demiş ki: Insanin kendi yaptığını yemeside bi ayrı güzel oluyo ya.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım [hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 hakikaten kuvvetle oneriyorum, 1.5 haftadir kendi yaptigim sebzeli sulu yemekleri yiyordum, hicbir sorun yoktu, arkadas gel disarda yiycez dedi ciktik bi pizza yedik aksam 11 e kadar kivrandim. ayni sey 2 gun sonra pide yedigimizde de oldu. ev yemeginin kolay hazim faktoru cok yuksek.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 mesele yemeğin nerde yapıldığı diil de nası yapıldığı tabii. yoksa standart bi bekar evinde 70 kere patates kızartılmış yağda kararıncaya kadar kızartılmış patates kızartmalarını yersen ve standart bir bekar değilsen (immune to disease :)) aynı şey olur. Buna karşın Hacı Abdullah'a gidip kendime ziyafet çekmeme de kim ne diyebilir ki dostlar[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 ya unity sen nasıl desem adaptasyone ugramısın be kardes. insan sebzelerle gelisemez. zati sebze dediin ne varki. hepsi ot .[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Deli Etmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 simdi sultanyara gidiyorum, 100. yil kebapcisina gidiyorum, bunlar antalyanin en gozde, en guzide ve nezih iyi kebapcilari, fakat yeyince orda nevaleyi iste kivrandiriyor. sebze ruLLaZ, sulu salcali yemek OwnZ, evde kendin yapmak RoXXorZ........[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 :lol:[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 bu arada şunu da belirteyim gastrit veya gastrit başlangıcı olabilir midende ki hoş bişi diildir. doktora gitmeni tavsiye ederim. temiz bi kebap bile seni kıvandırıyosa durum vahim.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 said: Batilc, 09 October 2003 20:14 tarihinde demiş ki: ya unity sen nasıl desem adaptasyone ugramısın be kardes. insan sebzelerle gelisemez. zati sebze dediin ne varki. hepsi ot .[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Deli Etmeyin Beni ehe oyle diyosun da anneler turkiyede ailelere surekli sebze yediriyo her ogunde. saymakla bitmez.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 inek gibi ot yiyoz zaten sebze sux[hline]Verni gülümsüyor sayfalardan 10 yıl öncesi, thrash blowing all Peki neye sahipsin ölmeye değecek kadar? the action brings reaction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 said: Infernal_Reborn, 09 October 2003 20:21 tarihinde demiş ki: inek gibi ot yiyoz zaten sebze sux[hline]Verni gülümsüyor sayfalardan 10 yıl öncesi, thrash blowing all Peki neye sahipsin ölmeye değecek kadar? the action brings reaction 40 yasina gelince baska telden calar insan[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 ya olm anne manne dinlemem benim zaten yedigim 2 tane ot var . bi marul bi de ıspanak. yani baska fasulye ve arasıra bamya , pırasa yerim. onun dısında bana bişi olsen yediremezsin. yamnisebze diorum sole yarım ekmek yengen yaptırırım ortakoyumde tıkınırım . yanımada kumpirimi alır ckarım denizin kenarina tıkınırım orda[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Deli Etmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 askerden sonra beslenmende radikal degisiklikler yaparsin daha var. ozellikle et konusunda[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar