BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Fazla sıcakta beklemekten LCD monıtorumun ayaklıgı kırıldı vıdalar falan cıktı. yanı koyamıyorum monıtoru. Teknosadan almıştım. Şimdi bu garanti kapsamına gırermı? Bana yenısını verırlermı? Yada girmiyosa aynı ayaklıgı satıyolarmıdır? İzmirde bildiginiz satan yer varmı? LCD Monıtor ayaklıgı satan yer gormedım daha once ve zerre kadar umudum yok bulacagıma dair atmayı dusunuyorum monıtoru [ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 21:33 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 oha :S hangi marka o? inca falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Dediğin gibi sıcaktan olduysa yenisini vermeleri lazım tamir olmazsa. Bence parasını filan almaya çalış, sıcakta yamulan aletten hayır gelmez :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 monıtorde bısı yok yanlız sadece ayaklıgı kırıldı sıcaktan plastikler falan kırıldı vidalar cıktı tutturulmuyo yanı monıtor. Teknosada bulamayacagıma adım gibi eminim. Başka bıyerdede bulabılecegımı sanmıyorum ınternette baktım satan yer yok. [ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 22:14 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 sıcaktan derken kendi sıcağından kırıldıysa demekki sıcakta test etmemişler demektir çölde sıcağın altında çalıştırmadıysan monitorü garanti kapsamı dışına çıkmaması gerekir ne uğraşacaksın tamirle mamirle , kendi hatalarıysa götür baksınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 markası neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Philips ya işte evde degıldım 20 gundur klima calısmıyo sıcakta plastikler gevşemiş vidaların giriş yerleri ayaklıktaki haliyle kaldıramıyo monıtorun agırlıgını teknosaya goturucemde bakalıme ne gibi sacmalıklara maruz kalıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 said: Philips zaten tavsiye etmiyodum, ama bu kadarına da "oha". [ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 22:31 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 kardeşim monıtorde goruntude performansda sorun yok cillop gibi ama ayaklıgında olan sorunu dıle getırıyorum ben. tumden genelleme yapıp markayı suclamak yanlıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 yok, daha öönce biçok kez saçmaladığını gördüm çeşitli şekillerde. seninki gibisi hiç denk gelmemişti. gaza gelme hemen. bi de değiştirirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 [spo] [/spo] aha şu parçanın içindeki o siyah yerler kırıldı vidaların girdigi kısım. [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 anlamadım ben, sağlamının resmi var mı? nasıl oturuyor üstteki parça, vidalar alttan girip üstteki parçanın içindeki yivlere mi giriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 monıtorun arkasında metal bi dalga var. onun arkasında da delıkler var 3 adet ustten 3 vida giriyor bu 2. resimdeki 3 noktaya oturuyor boylece ikisi birleşmiş oluyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Haa, e epoxy yapıştırıcı al bir yerden, sürekli takıp çıkartmıyorsan ayakları yapıştır ekranı ayaklara. Bulaştırmadan yaparsan belli bile olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 modeli ne monitörün satıyosan alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 metalle plastigi yapıştır dıyosun odun gibi olur biraz zira bu dalga da 25 derecelik öne arkaya egılme payı yapmışlar. gerçi bulamassam hiçbiyerde son çare yapıştırıcaz hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 tamamda bu senin sorunun değilki üreticinin bunu denemesi lazımdı herkezin evine klima mı var ? sıcaklık çalışma aralığına bak daha sonra hangi şehirde oturuyorsan 1 aylık hava raporunu götür böle eridi bunlar , hani çalışırdı , plastiğin haline bakın düzeltin bunu de bitsin gerçi monitorsuz kalmaktan korkuyor olabilirsin ama yapmak lazım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 evt yarın goturucem bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar