Defensive Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Modemimin modeli "AAM6030BI" . Siyah 4 portlu,ethernet tabanlı. Sorun şu; Modemle ne zaman baglanmaya çalışsam "Yerel ag banlantısı sınırlı vsvs" tarzı bir yazı çıkıyor.Modem ipsini DHPC atarken sorun yoktu. Böyle birşey olunca kendim ip vereyim dedim. Bu sefer baglantı oluyor ama nete giremiyorum.Modemın arkadasındaki reset tuşuda bu olaydan beri çalışmıyor.Ayrıca modemin içine giremiyorum.Şu kullanıcıadı vs yazdıgımız yere.Yani DHPC atarsa ipyi baglantı sınırlı oluyor ve ne nete baglanabılıyorumne agımdakı otekı bılgısayara. Nede modemınıcıne gırıyorum.Yok kendım ip atarsam o zaman sadece agımdakı bılgısayarı görüyor.Netyine yok.Yine modeme giremiyorum.Bir arkadaş bunun asus modemlerde görüldügünü, nedeninin yurt dışı tabanlı birürün oldugu ıcın voltaj farkından oldugunu soyledı.Üretici firmayı aradım tel açılmadı.Pazartesi tekrar arayacagım.Belki bir fikriniz vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 reset atamıyosan falan o modem gg olmuş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Benim modemimde aynı marka 2-3 senedir kullanıyorum çok güzel bir modem bence ip ayarlarını yapmayı biliyor musun bu arada? Belki yanlış yapmışsındır... Ben yine de yazayımda buraya öyle dene bir de istersen; IP Adress: 192.168.1.2 Subnet: 255.255.255.0 Default Gateway: 192.168.1.1 Preferred DNS: 192.168.1.1 bir de böyle dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 aynı modem bendeki de bi ara öyle bir şeyler yapmıştı, format atınca geçti. ama alakasız olabilir. bu arada ip ayarları falan yapmıyorum ben direk her şey otomatik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Hemen deniyorum.İlginize teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Olmadı.Saolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Hmm peki Modem'in sayfasının açılmasını sağlıyabiliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 o halde verdiğim bilgileri yazinca girebiliyor musun? olmadı ipleri otomatik alsın bizim o sayfaya girebilmemiz lazım internet ayarlarını yapmak için bir de evde başka bir bilgisayar var mi modem çakışıyordur belkide? Son olarak aklıma geldi geçen laptopuma format attıgımda başıma gelmişti belki ethernet kartını tanımıyordur bilgisayar? My computer> My Network Places> View network connections da ne görüyorsun acaba ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 İlgine teşekkür ederim. Derdimde o sayfaya girmek zaten. Ama olmuyor. Otomatik ip almıyor. Format atıcam son çare olarak. Ve evet iki bilgisayar var evde.Ama ipleri çakışmıyor.Ethernet kartı mantıklı geldi.Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar