kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Selam millet... Otlakçı okuyucu, aradan yorum yapıcı konumumdan terfi edip kendim de üye olmaya karar verdim... Artık ne diyeyim, yazışa yazışa görüşürüz. Hepinizi engin tecrübelerimle boğarken görüşmek üzere...[hline]Borbag: 17 yıllık kıdemli sap. kariyerini başarıyla sürdürüyor. Uzmanlık alanı şehirlerarası ilişkileri yürütememek,şehiriçi bulamamak. Hala mutlu, yakında bölünerek çoğalacak. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Hos Geldın sap :-P[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare Çevremizi Temiz Tutalim... icQ=150389142 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 *!Borbagın abisi yeni gelenler mesajı bile yazarken utanmadan Borbagın accountunu kullanmıştır. Aslen kendi Deli_Hacidir...* Heheheh özür diliyorum, aslında kazara oldu, unuttum çıkış yapıp kendi kullanıcıma geçmeyi...[hline]Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Borbag: 17 yıllık kıdemli sap. kariyerini başarıyla sürdürüyor. Uzmanlık alanı şehirlerarası ilişkileri yürütememek,şehiriçi bulamamak. Hala mutlu, yakında bölünerek çoğalacak. bende böle bende :) 17 yıllık saplık geçmişi yok arada bozuyorumda yakında olanlarla kıa uzakta olanlarla uzun sürüyo ama uzakta olunac bi poha benzemiyo yakındakilerlede kısa sürüncede bi poha benzemiyo saplık rule diyoruz bizde :)[hline]Grandmaster Hamburger Sitemin Forum'u Fistan, 02 October 2003 16:53 tarihinde demiş ki: karakedinin resme bi bakın allah aşkına ya. bana öyle biri baksa varya kanka falan olsa dinlemem keserim uzar giderim sanki kolama hap atcak gibi :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Selamlar Bilader, Site tanıtımını yapayım ben sana genel olarak hemen Çekirgeler Ayar geçmeden Geçireverelim sana Bilgi Talimatları Bu forumlarda aklına gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilirsen konuşursun canın isterse, tartişabilirsin ama küfredersen kafanı gövdenden ayırır sonra çöpe atar oradanda banlarlar, copy/paste yapabilirsin ama aşırıya kaçıp her bir şeyi kopyalama, bilgi alabilirsin ama fazla merak iyi değildi; ama öncelikle Forum Kurallarını ve FAQ'i okumanı öneririm.Okumazsanda bak öyle ekrana bi 10-20 dakika Paticik Ana Sayfasından UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN, SWG ve Shadowbane ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilin, Edebiyat ve UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eger sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyanı yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayıp sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden babacan yardım isteyebilirsin. Müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza da bir göz atmayı ihmal etme,oyarım. Eğer hala heyecanın yatışmadıysa,yatıştırırız! Eğer beni bozmaz dersen gomik e uçlanıp biraz gezinip neşelenebilirsin gönlü,dermanınca. İyi Gezinmeler. Hız ve topik sınırını aşma,Adminlerin Gozune Fazla batma!Batarsan yada bayarsan çıkarırız ! Haydarindaaaaa ;]]] [hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Delikanlı deler geçer(!)[Kısa Zamanlı imza uzatması] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 lol ilk mesaj çok iyi olmuş, şahane bir giriş oldu ;] Hoşgeldin denir mi bu durumda bilmiyorum, zaten buralardaymışsın, yeni nickin hayırlı olsun diyelim en iyisi =][hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Hoş[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 c/p'i beenmedim. patinajla gorsel sanatlar yok. :-P bu arada ho$geldin.[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Necromancer of Kay/Hun copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 adam "hoşgeldim iyi ettim di mi?" forumunu bile banim userla yaptı yaw, insan bu kadar otlakçı olabilir. neyse artık kendi userı ile girsin. oh be (bu arada ilk mesaja hoşgeldin diyen olmuş cık cık cık... 2. senemi doldurmak üzereyim hala farkedilmemişim *!snif*) kaderdeşimin olması iyi bişey, bu yolda devam DynamicK ehehehehehe[hline]Borbag: 17 yıllık kıdemli sap. kariyerini başarıyla sürdürüyor. Uzmanlık alanı şehirlerarası ilişkileri yürütememek,şehiriçi bulamamak. Hala mutlu, yakında bölünerek çoğalacak. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Aaa kım gelmıs hos gelmıs. Sımdıden soylıyımde bu adam keldır bole keltos.[hline]Cuce iste bildigin cuce Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 şşşşşttt bana kel demeyin oooluuuuum, ben üstü açık spor erkeğim hehehehehehehehehe benim sadece alnım geniş ve ensem de geniş, ikisi de ortada buluşuyor nedir???[hline]Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Borbagla bi resmini paticik aile fotoları bölümüne koy[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Koymasın topıc cok parlar dıger resımler gozukmez.[hline]Cuce iste bildigin cuce Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 said: Deli_Haci, 05 October 2003 22:29 tarihinde demiş ki: ... alnım geniş ve ensem de geniş, ikisi de ortada buluşuyor nedir??? lol bu iyiymiş, kullanırım ben bunu, bende kel diilim çünkü.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Bence ustu acık spor erkek cok daha ıyı.[hline]Cuce iste bildigin cuce Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.