Phlox Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 şimdi desktop pc kullanıyorum ve usb bi adsl modemim var tek portlu basit birşey. laptop ve wireless bir modem almayı düşünüyorum fakat bağlantıyı nasıl yapıcam emin olamadım. wireless modemlerin üstünde normal bir port falan var mıdır desktop pcye bağlamak için ? tek modem kullanmak istiyorum evde, wireless modem de desktopın yanında olcak büyük ihtimal, dediğim şey olur mu yoksa desktop pc için wireless adaptor falan mı lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 wireles modemlerde port var evet. genelde 4 portlu oluyolar herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 4port lu ve wirelesslı modemler mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 aldım modemi fakat ufak bi sorunum var. onboard ethernet kartı var, aygıt yöneticisinde gözüküyo ve düzgün çalışıyor diyo. modemi bağladım pcye ethernet kablosuyla da fakat modemle arada bi bağlantı sorunu var, admin console falan açılmıyo, ağ ayarlarından baktığımda ip de yok. pcnin arkasında ethernet portunun falan ışığı da yanıyo yani sorun yok gibi, ne olabilir problem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 modemin driver'ını kurdun di mi.. ip tam olarak nerde görünmüyo? ip alamıyor olabilir. eğer alamıyosa, elle ip ver(modemin ip numarasını vericeksin). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar