Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 acaba bu hafta hangi filmler gelmiş, gitmediğim ne kalmış diye herzamanki gibi beyazperdeye girip bulunduğum şehirdeki salonlarda gösterimde olan filmlere baktım da, sonuç biraz ürkütücü.. İzlediğim ve izlemediğim son dönem filmlerinin simlerini farkedince bi garip oldum.. - 3 Gün İçinde Öleceksin - Dehşet Gecesi - Ölüm Fısıltısı - Zor Ölüm 4 - Ölüm Tohumları - Cehennem Çiçeği - Kan ve Çikolata - Kanlı Mesai - Koku: Bir katilin hikayesi - Şeytanın Oteli - Ölüm Geçirmez :S nolyo ya, korkmaya başladım ben.. [ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 09:07 tarihinde, Dragonmax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Havlayan köpek ısırmaz hesabı, ismi böyle iddalı olan filmler biraz kofti çıkkıyor. Rosemary'nin bebeği mesela. Gayet sıradan bir isim gibi ama film 10 numara. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 korkma bişey olmaz. salak saçma filmler onların yarısı. rosemary'nin bebeği filmini de ismine bakarak izleyenin alnını karışlayayım ben=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Kan ve Çikolata Mmm Sweeeet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar