Diablo Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 kalbe zararlı abi bu insna ölür gülmekten[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 bi 15-20 dakka bakayım dedim de çok sinir bozucu geldi tek artı yönü seray sever in gözleri bayram ettirmesi eauhea[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 deniz sekide cok gusel yaw :)[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 ya bunlar ne abi bende gaza geldim katılıcam geyik olur nası katılıyomuşuz simdi :P[hline]Grandmaster Hamburger Sitemin Forum'u Fistan, 02 October 2003 16:53 tarihinde demiş ki: karakedinin resme bi bakın allah aşkına ya. bana öyle biri baksa varya kanka falan olsa dinlemem keserim uzar giderim sanki kolama hap atcak gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 said: Diablo, 10 October 2003 23:04 tarihinde demiş ki: deniz sekide cok gusel yaw :)[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. forumlarda son gunlerde soylenen en dogru sey :) +1 bendende :)[hline]Grandmaster Hamburger Sitemin Forum'u Fistan, 02 October 2003 16:53 tarihinde demiş ki: karakedinin resme bi bakın allah aşkına ya. bana öyle biri baksa varya kanka falan olsa dinlemem keserim uzar giderim sanki kolama hap atcak gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Audfe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 o ahmet san varya ona ii bakın ondan daha pislik bi insan göremezsiniz bu dünyada..[hline]My spirit begins to rise into the heavenly skies Just to be shunned away by you Now all I want is to die, no streets of gold in the sky And I wash my hands of you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 ya oraya katılan adamlar falan komikte bence jüri bence biraz haddini aşıyor.. adam gelmiş daha tek kelime etmeden biz popstar arıyoduk biliyorsunuz dimi ne demektir ya tamam o adam da dahil pek çoğu gülünecek tiplerdi ama sen oraya jüri ve sanatçı diye oturduysan ona göre davranacaksın her gelene sen salaksın bak biz süperiz sktir git tarzı bir yaklaşım sergiliyorlar[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 yok abi elalem yarışmayı ünlü olma hedesi hödösü olarak görüyo pop star lık farklı oraya cıkıp kendini göstermek le olmaz adamlar hakikaten dikkat çekicek hem ses hem fizik olarak iyi tipleri ayırıcaklar ve buda yarışma formatında bariz belli simdi sen işyeri sahibisin ilan veriyosun 180 boyunda askerligini yapmıs siyah saçlı beyaz tenli 90 kilodan agır olmayan en az lise mezunu işçi alınıacktır diyosun ve oraya 160 boyunda tipler geliyo diyelim 15-20 tane ne yaparsın? sen zaten belirtmişsin olayı ama adamlar onemsemiyo geliyolar kapıya bu yarışmada boyle yani pop star olmak için ne lzm bunu biliyo herkes , ha aşmış bi yetenegin varsa ozaman gösterirsin orda[hline]Grandmaster Hamburger Sitemin Forum'u Fistan, 02 October 2003 16:53 tarihinde demiş ki: karakedinin resme bi bakın allah aşkına ya. bana öyle biri baksa varya kanka falan olsa dinlemem keserim uzar giderim sanki kolama hap atcak gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Audfe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 aşmış yeteneğin olsa bile anlamazlar merak etme.. ahmet san denen ... çocuğu sadece şöle bi bakıo girerken bunun üstünden nası para kazanırım nası pazarlarım bunu diye ona göre seçiliosun.İstediğin kadar yeteneğin olsun farketmez.Dikkat edin seçtikleri tiplere hepsinin aynısı var bi küçük onur seçtiler mesela, ikiz seçtilerki ordan pazarlasınlar diye,o kızı seçtiler annesi hasta ordan pazarlıyck işte yok annesinin iyileşmesi için şarkıcı oldu diye falanda filan...[hline]My spirit begins to rise into the heavenly skies Just to be shunned away by you Now all I want is to die, no streets of gold in the sky And I wash my hands of you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 ahmet san a laf yok nur topu gibi adam (hmm) valla ;)[hline]Grandmaster Hamburger Sitemin Forum'u Fistan, 02 October 2003 16:53 tarihinde demiş ki: karakedinin resme bi bakın allah aşkına ya. bana öyle biri baksa varya kanka falan olsa dinlemem keserim uzar giderim sanki kolama hap atcak gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Audfe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 said: DynamicK, 10 October 2003 23:26 tarihinde demiş ki: ahmet san a laf yok nur topu gibi adam (hmm) valla ;)[hline]Grandmaster Hamburger Sitemin Forum'u Fistan, 02 October 2003 16:53 tarihinde demiş ki: karakedinin resme bi bakın allah aşkına ya. bana öyle biri baksa varya kanka falan olsa dinlemem keserim uzar giderim sanki kolama hap atcak gibi :D yok yok o değil esas o uzun saçlı tam top yarıldım..necidir o?[hline]My spirit begins to rise into the heavenly skies Just to be shunned away by you Now all I want is to die, no streets of gold in the sky And I wash my hands of you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 armağan mı ne yapımcıymış[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Audfe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 hay ben onun yapıcağı şeye... neyse..[hline]My spirit begins to rise into the heavenly skies Just to be shunned away by you Now all I want is to die, no streets of gold in the sky And I wash my hands of you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 cok komık tıpler cıkıyor reklamlarında kopuyorum valla[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare icQ=Tık Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar