ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 artık mıladı dolan telefonumu bır hafta ıcınde degıstırcem ve okuduklarımdan sonra bu cıhazı almaya karar verdım. tabı sadece okumakla olmuyo ve elektronık cıhaz bılgım sıfır, burda kullanan ya da arkadaslarınızdan kullanan var mı? memnun musunuz? onerır mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 burdan cevap gelmeyınce gıttım en yakındakı telefonculara. ılk ıkı dukkanda yoktu. 3. cusunde buldum telefonu ama o da ayırtılmıstı :/ telefon cok guzelmıs eve donunce dırek ısmarladım netten. sorun su kı bır cok ınternet sıtesınde de tukenmıs durumda. ılgılenenlere lınk verıyım http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=46726 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 bir önizleme yapayım telefon almayı düşünenler için, pazartesi geldi telefon. 2 gündür kullanıyorum. şimdi ilk olarak mp3, radyo, video, oyun her bir boku yaptım ama pil sadece 1 kademe indi, bataryası çok iyi çıktı. telefon çok şık duruyo elde. ne kırılcak kadar ince ne de parmak kadar kalın, tam ayarında bence. 2007 en iyi dizayn adayıymış sanırım. 70 mi 80 mi dahili, 1 gb de hafıza kartıyla yeterli bir hafızası var. mp3'leri de güzel çalıyor. ses seviyesi de çok çok yüksek istemiyorsanız yeter. kamera 2mp. pc'den dosya aktarımında kullanılan program da hiç sorun çıkarmadı. tak çalıştır direk. transfer hızı da klasik her telefondaki gibi. ilk defa samsung ve dokunmatik bir tel. kullandığım için ilk gün biraz alışma sorunu olabiliyor. tema vs olayına daha bulaşmadım yorum yok. özet olaraktan, telefon fiyat performans olarak çok iyi. benim gibi telefondan çok şey beklemeyenler için çok güzel bir seçim. yenileme vs. düşünüyorsanız bakmadan başka birşey almayın.http://youtube.com/watch?v=U1wtCooU8A4 [spo]bu da iş dönüşü boğazdan bir foto. 1024 768. [/spo] [ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 00:29 tarihinde, ascraeus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Bu yokluk samsungtan kaynaklanıyor sanırım, benim aradığım model de yok hiç bir sitede. bu erayonu ilk kez gördüm bir ümit ama bunda da yok ühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar