Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arcane'in Yeri

arcane

Öne çıkan mesajlar

valla nefircim ben bu teklifi ünlü şoping mol sahibi arkeyn'e yapmıştım aslen cinfikirce, ama kabul etmemişti :)
netekim hazırda yok rikol, istiyolar bankada, 3 ila 5 dakikada 50 ila 100 adet yazabiliyom, maaşallah lazer jet gibi karıyım :P
hazırda spellbook var ama, veriym onları istersen ;)
bööle süferinden exceptional runebook da var 20 şarjlı, imzalı filan..
*reklamlar...*
Sosyal ağlarda paylaş

vendoru olmayıp vendor koymak isteyenler brit köprunun altında kulubem var vendor koyabilirsiniz kirada anlasırız.gerci benim ayyaş vendorun yanında itibarınız iki paralık olur ama napalım.kendisi gecende -25magery veren katanayı 10kya satmaya calısıp;35damage veren buyulu silahı 100 golda satmıstır

guzel iş yaw evin her karesini pazarlıyım ben hatta du bunu alım satım topiginede yazim
Sosyal ağlarda paylaş

yahu kaça desen o kadara vercektim ben be, 500se 500 sana arkeyncim, ayıp valla, tüüü..

bööle bi tane spellbook yapıp atıyorum çantaya, öcü (air ele, water ele, glowing hede, filan) dövdükçe çıkan büyülerden bikaç günde yarısı doluyor zaten, diğer yarısını yazmam da az maliyet ve az zaman, zira zaten ins çalışırken 7-8 circle'ları yazmak gerekiyodu, araları da 3 dakkada doldurunca oluyo mu sana full sb... velhasıl ööle ööle bi sürü birikti elde, bankada bedava dağıtır hale geldim lol be, bi sahip çıkmadınız ehühü..

neyse canım, ben işlerimi yoluna koydum artık. hani fakir ama gururlu bi çaçaron vardı... hıh!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...