Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Kandil basliginda bile bir satasma gozden kacmiyor tabi, siz-biz haline geldi iyice toplum. Ben Islam'i evrensel bir din diye biliyorum, o yuzden "herkesin" kandilini kutlayayim ben. Kandiliniz kutlu olsun. [ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 07:35 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Dediğin ayrım toplumdan ziyade paticikte göze çarpmakta. Eğer doğru anladıysam,şöyle bir örnek veriyim,cumhuriyet mitinglerine gidip akp istifa diye bağıran zihniyetim,aynı zamanda da arkadaşlarımı arayıp kandilini kutlarım. Burada laik/dinci ayrımından ziyade,inanan/inanmayan ayrımı var gibi,toplum bu seviyede değil,gelmezde zaten,gelemezde. Dediklerinle çok başka birşey kastediyorsan,yanlış anladıysam kusuruma bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Son mesajlara gelene kadar "Aha kavga çıkmamış lan!" diyodum ki, birden işler değişti hoppadanak =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Geç gördüm topiği biraz. Herkesin kandili mübarek olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Dün yazmayı unutmuşum tüm insanların geçmiş kandillerini kutlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar