eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 sşz alıştınız tabi hazıra konmaya sasırmadım isteğine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 çok tarafsızsın cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 saka güzel bişey arada yapmak gerek güldüm ayrıca sonunda bu arada ben bana mı dedin diyince niye üstüne niye alınıyosun diye soruosun ki belli bana sölediğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 o diilde Dünya ne alaka? Yani japonyada hong-kong ta falan da kutlanıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 valla ben dünya demedim zaten :D ama genelde günler evrenseldir ya ondan herhalde öyle denmiş öyle kalmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Mesela benım doğum gunumde evrensel mi? Bende dunya caner gününü kutlaya bilir miyim? Bunları merak ediyorum şimdi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 heheyt [ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 01:08 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar