synorin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 bir ps3 ün NTSC-U mu yoksa NTSC-J mi olduğunu nasıl anlarız? neresinde yazar ? yardımcı olabilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 kutuda yazıyor arkadasım buyukce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 abi kutusu olsa neden sorayım?kutusu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 turkiyede satilanlar jap diye biliyorum ben ama emin değilim. zaten oyunlarda region olayi yok henüz her oyun her konsolda çalişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 sansür var ama:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 böyle bir sorunsal oyunlarda ve blueray formatli filmlerde yok!sadece dvd filmleri ve ps2 oyunları için geçerlidir.ntsc alırsan sadece ntsc/pal dönüştürücü alman gerekir normal tüplü tvler için hd tvlerde bu problemde yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 türkiyedekiler avrupa diye biliyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Türkiyedekiler Pal.. Avrupa yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 türkiyede distrübitör ü yoktu en son. avrupa da ps3 japonyaya ve us e nazaran daha pahalı dolayısıyla ithal eden japtan ya da us ten ediyor diye biliyorum ben ama emin değilim acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 ps3 60gb amerikada suan 499$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar