unac Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 ne kazar zormuş ya.torpil falan olmadan iş bumak yani. şimdi ben bu sene üniye giricem Allah kısmet ederse.. bi işe girmek istiyorum.yani şuanda vasıfsız bir eleman oluyorum farkındayım.garson falanda olmak istemiyorum öyle.ne olabilirim, ne tür işlerde çalışabilirim, kimler benim gibi vasıfsız bi elemanı alır ki işe. nerden iş arayabilirim. internet sitelerinde kariyerli adamlar arıyolar. öyle gazeteden aramakta saçma geliyo aslında ama başka bi yol yok galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 üniye yeni giriyorsan işe başlama, kendine yatırım yap. son iki sene için bakarsın işlere. bu iki sene zarfında yabancı dillerini geliştir ya da edin ve bilgisayar konusunda kurslara katıl. ayrıca ikinci üniversite fırsatından yararlanıp iki senede ikinci bir diploma da edinebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Ajansalara git, dil varsa tercume isiyle ilgili islere girersin,yoksa da calisirsin bi sekilde,tip boy falan varsa seni tercih ederler tabi becerebilirsen isleri ki cok zor seyler olmyor,herkesin yapabilecegi seyler oluyor. Garsonluktan daha iyi ve zevklidir kanimca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Çevremdeki arkadaşlarım, D&R falan gibi yerlerde ya da sinemalarda kasiyer falan olarak çalışıyorlar part-time olarak. Bir onları dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar