Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

raidci shamanlar bakin


Jadelith

Öne çıkan mesajlar

selamlar.

ilk olarak. 66 shamanim var, acaba 70lesem mi diye dusunuyorum. raid icin 70lemem mantiklimi yoksa 49 hunterimi oyniyim?

ikinci olarak, raid buildi ne olabilir merak ediyorum. elem mi ench mi rest mi tecrubeleriniz nelerdir performans nedir mutlu musunuz bikac sey soyleyebilirmisiniz merak ettim.

tenks.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben de shaman kasmaya karar verdim. resto olucam 70leyince. raid deil amacım sadece 2vs2 arena vs. resto shaman ölmüyo iyi gearlı olunca; hem raidlerde de seviliyorlar buff olsun heal olsun ^^

edit:// notka, virgül hiç iplememişim hehe

[ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 17:55 tarihinde, nameless tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

shammy arena healer olarak düşünüyorsan aman hiç işin olmasın diyim senin gibileri sheepden çıkarmadım özellikle 2v2'de onu bırak 3v3 5v5 main targetlardan biri olursun yada sheep target...

[ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 18:46 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

70lediginde resto olmazsan ne elemental ne enhancement geari bulabilirsin diye dusunuyorum

-

denmiş ki çok saçma, başta mail olmak üzere, leather ve cloth dahil tüm spell dmg, crit veren zımbırtıları giyebilirsin elem shamanda, atıyorum mage cloth giymek zorundayken, senin 3 kat seçeneğin var. keza enhance şaman'da da leather ve mail olan melee dps için bişeyler veren her zımbırtıyı giyme şansın var, elimde handsgrip of assasination var mesela benim şaman'da, gerekirse kidney shot, atarım vaniş çakarım acımam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

melee takılacaksan farm yapıp kendine 2 weapon craft ettiricen. arkasından bi lw bulucan windstrike gloves yaptırıcan. geri kalanları da desolation'dan tamamlamaya calısırsın cillop gibi olur. ayrıca resto olmak için de gear gerekiyo, melee gearından daha kolay bulunur ama ne kadar zevk alırsın oyundan bilemem.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...