Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 selamlar. ilk olarak. 66 shamanim var, acaba 70lesem mi diye dusunuyorum. raid icin 70lemem mantiklimi yoksa 49 hunterimi oyniyim? ikinci olarak, raid buildi ne olabilir merak ediyorum. elem mi ench mi rest mi tecrubeleriniz nelerdir performans nedir mutlu musunuz bikac sey soyleyebilirmisiniz merak ettim. tenks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 ''lk olarak. 66 shamanim var, acaba 70lesem mi diye dusunuyorum. raid icin 70lemem mantiklimi yoksa 49 hunterimi oyniyim?'' nasıl bir sual ? lvl 1 karakter aç, zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 bence bırak, kaderine, nasıl olsa hangisi olacağı senin için seçilmiştir çoktan. /nekkidgnomedance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 yani karakteri 70lersem raid icin yapicam, 70liyimmi raid icin, yoksa 49 hunterimi 70liyim raid icin diyorum. nese gec onu da soruma cevap verin bakiyim ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 hangısı zevli gelıyosa onunla oyna işte yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 shamani 70 le. resto olarak devam et. ha dersen benim cici bir guild im var hunter olarak bana spot verirler raid de dersen hunter ile oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 ben de shaman kasmaya karar verdim. resto olucam 70leyince. raid deil amacım sadece 2vs2 arena vs. resto shaman ölmüyo iyi gearlı olunca; hem raidlerde de seviliyorlar buff olsun heal olsun ^^ edit:// notka, virgül hiç iplememişim hehe [ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 17:55 tarihinde, nameless tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 shammy arena healer olarak düşünüyorsan aman hiç işin olmasın diyim senin gibileri sheepden çıkarmadım özellikle 2v2'de onu bırak 3v3 5v5 main targetlardan biri olursun yada sheep target... [ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 18:46 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 70lediginde resto olmazsan ne elemental ne enhancement geari bulabilirsin diye dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 senin gibiler ne demek yav, shamanım bile yok ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 70lediginde resto olmazsan ne elemental ne enhancement geari bulabilirsin diye dusunuyorum - denmiş ki çok saçma, başta mail olmak üzere, leather ve cloth dahil tüm spell dmg, crit veren zımbırtıları giyebilirsin elem shamanda, atıyorum mage cloth giymek zorundayken, senin 3 kat seçeneğin var. keza enhance şaman'da da leather ve mail olan melee dps için bişeyler veren her zımbırtıyı giyme şansın var, elimde handsgrip of assasination var mesela benim şaman'da, gerekirse kidney shot, atarım vaniş çakarım acımam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 melee takılacaksan farm yapıp kendine 2 weapon craft ettiricen. arkasından bi lw bulucan windstrike gloves yaptırıcan. geri kalanları da desolation'dan tamamlamaya calısırsın cillop gibi olur. ayrıca resto olmak için de gear gerekiyo, melee gearından daha kolay bulunur ama ne kadar zevk alırsın oyundan bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar