Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özel Yetenek Sınavları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Özel yetenek sınavları hakkında bildiğiniz bilmediğiniz herşeyi merak ediyorum.
Öss puanım 303 geldi doğru düzgün bir yere girilmiyor. Endüstriyel tasarım, iç mimarlık tarzı bölümlere özel yetenekle girmeyi denemeliyim. Üniversite, torpil, sınavlar, sorular merak ediyorum bunları işte. Yardım lütfen!
Mesaj tarihi:
Özel okula girme şansın var (eğer elin iyiyse) haftada 5 gün günde 8 saat hızlandırılmış kursa şimdi hemen başlamalısın.
Torpil falan da hikaye,yapabilecekleri tek şey mülakatlarda olur. Çizim sınavını kendin geçeceksin.
Kolay gelsin
Başka bilgi veremeyeceğim anlata anlata dilimde tüy bitti.

[ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 02:58 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
gerçi 1,5 ay var gerçekten zor kazanması ama kazanabilir gerçekten yetenekliyse. bu saatten sonra herhangi bir çizim kursu değil de gerçekten sınav kazandırma başarısı yüksek birinden özel ders alarak, ama gerçekten yetenekliyse sınav teknikleri ile ilgili ders alması gerekiyor. çünkü marmara ve mimar sinan'ın istediği kendilerine has teknikler var ve sınavı her sene buna en yakın çizimleri yapanlar ya da o tekniğe uygun olan kişiler kazanıyor.

demiştim geçenlerde iç mimarlıkla alakalı bir yerde. ama sensible'ın dediği gibi 5 gün hızlandırılmış kursa da başvurabilirsin yeteneğin varsa. yalnız günde 8 saat resim çizmek kasabilir baştan uyarıyorum. en sevdiğin iş bile olsa sıkılırsın o kadar sürede.
Mesaj tarihi:
girebileceğin okulları tespit et ve direk sitelerine girip herşeyi kendin gör. hatta git ziyaret et yüzyüze de görüş. şu an herşeyleri açıklanmış durumda internet sitelerinde. girdim gördüm heyecan bastı.

bu arada çizgi film / animasyon sınavına girecek var mı burdan? başvuru ücreti de 110 ytl'miş ağlayasım geldi. daha çok var lan girceğim sınav :(
Mesaj tarihi:
genelde son kayıt tarihleri 23 temmuz

sınavlar 8-9 agustos o civarlarda

ayrıca sandalye,bardak,vazo gibi şeyler çizdiriolar genelde.

kursa gitmeden de girebililenler var.
ayrıca torpil yapılan en rahat şeylerden biri.
as olsanız bile torpilliler den dolayı yedeğe düşme ihtimaliniz var

en azından yeditepede öyle
  • Yeni Oluştur...