Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlhan Mansız Real Madrid yolunda!

Coldwind

Öne çıkan mesajlar

iddiaya girerim bu haberi Fotomaç yayınlamıştır yada Takvim gazetesi....

bi arada fenerbahçe owenla anlaşıyodu beşiktaş araya girdi gibi abuk subuk haber sçmaya başlamışlardı

ama eğer doğruysa ben direk futbolu bırakıp lisansımı yırtıcam ok?O adan Edirneden öteye giderse şerefsizim lisansımı yırtıcam......Fenerbahçenin şampiyonluğunu görmek nasip olmasın aha bakın büyük yemin ettim.....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Apex-, 07 October 2003 12:24 tarihinde demiş ki:
guti real'de 2. ya da 3. kaptan ve takim icinde sevilen bi oyuncudur , i.mansiz'la takasa girmezler onu.

nerden bilion kuzen iyisin hoşsunda çok sallıyosun be kuzen olmuyo :)[hline]Unutmayınki asıl olan Hayattır...
Hayatta Beşiktaş!

Sosyal ağlarda paylaş

Haberi hürriyet yayinladi.
kolpa olabilir, ama o adam yurtdisina gidebilir. hafiften büyük konusmusun, olmaz böyle sey. :)[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

zuhae
gecen bulvarda bir haber okudum:
bilmemkim evine klima taktirmis
uhzauhuhaeuhea süper kopmustum

bu arada ukala diye yurtdisina gidemeyecek diye bir kanun mu var?
ha deseydin ki, gitse bile orda bir sey yapamaz. ona kabul.[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

ya hürriyetin palavrası işte.
avrupa meselesine gelince arif bile gitti yahu avrupaya herhalde arifle de kıyaslamıcaksınız ilhanı.

ilhanın aptallıkları dolu ama ukalalığını nerede gördünüz allah aşkına? çıkıp da ben takımın en iyi oyuncusuyum mu dedi(bkz. hakan şükür dünya kuapsında) çıkıp ben süperim hede hödö mü dedi?

amatör de salak de ama ukala ne alaka ya?
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
ilhanı verip karsılıgında ronaldo şumaher ve kobe ile serena villiamsı alıacklarmıs ilhan orda raulu yedek bırakıp casillias ı da tedirgin edicek
hatta barcelona sokaklarındaki barlara ilhan posterleri asılacak ve eta orgutu ispanya sahilerine kırmızı pabuc bırakıcak ve seckin piriler klip cekicekmis de[hline]Grandmaster Hamburger
Sitemin Forum'u
Fistan, 02 October 2003 16:53 tarihinde demiş ki:
karakedinin resme bi bakın allah aşkına ya.
bana öyle biri baksa varya kanka falan olsa dinlemem keserim uzar giderim sanki kolama hap atcak gibi :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...