ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 evt bolum acıldıgından berı mılletın gonderdıklerıne "vay be" "nasıl yapmıs adam ya" demekten yorulmus bırı olarak bugun photoshopu kurdum bılgısayara.sıfır ps sıfır tutorıal bılgımle basladım kurcalamaya. buda sonuc :) lınk yapım en ıyısı super bı nubı olarak elestırılere acık degılım bılgınıze :) devamı da gelır ınsallah [Bu mesaj ascraeus tarafından 09 October 2003 23:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Güzel ama eleştrilecek yanları var: Sağ taraf çok kararmış gölgeden öte simsiyah,yazı zor okunuyor.[hline]Come On! It's On! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 bunun sorulacagını bılıyordum :) karartı yapmaya calıstıgım konsepte uysun dıye o kadar fazla gercı bendekı halınde orda bırsey daha var ama o halını koymadım yazıda ılk halınde daha acıktı 4 kere begenmeyıp daha da kararttım :) begendıgın ıcın saol bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 süper olmuş. eline sağlık.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonibon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 başlangıç seviyesi olaraka benden daha ii yaptıına göz önüne alırsak. süper olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 çok güzel olmuş ascrakenk, yazı ve texture (bunu abartmamak lazım) eklenirse daha anlamlı ve güzel olur diye düşünüyorum tabii texture ın anlamı olması için saatin dışında başka birşeyler de koymak lazım[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar