Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

YENİ M3 FİYAT

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yav. BMW şöyle yaptı: 3 serisi rakipleri, 3 serisinden daha üst sınıf gibi olmaya başlamıştı bir çok yönden. O yüzden BMW 3 serisini "büyüttü". Hatta yeni 3 serisi çıkmadan önce, 3 ismi gidip, 4 serisi falan olacak söylentileri vardı. Neyse işte; böyle olunca da fiyatı biraz daha yüksek oldu eskisine göre. E tabii bi de daha düşük fiyat kesiminden tamamen kopmuş oldular, onun için de daha kompakt bi model yaptılar. O da 1 serisi oldu, eski BMW 3 serisinin altında kalsa da biraz, onun yerine çıktı denebilir. Yani aslında BMW'de şu an eski mantıktaki 3 serisi yok. M modeline de bakınca hemen anlaşılıyo zaten. Eskiden M5'te V8 vardı, şimdi M3'te var...

[ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 12:09 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
3.20 Coupe için 102 bin YTL bence oldukça uygun bir fiyat. VW Passat satıyor o paraya..

Gerçi 135 bin YTL de biraz yüksekmiş dolusu için. Sonuçta o ekstra ürünlerin endüsrtiyel maliyeti ne ki?
Mesaj tarihi:
mr hand hatalisin eski ve yeni 3 serisine binmis biri olaraktan boyut olarak ayni ic hacmi de 3 asagi 5 yukari. 1 serisinin cikma sebebi tamamen b sinifinda rekabet etmek icin ve daha ucuz bir sekilde bmw ye binmek icin hos bunlari zaten biliyorsun

ayrica 4 serisi diye bir sey hic duymadim

neyse 3 serisi her zaman 3 serisidir

ayrica bir sey soracagim sen hic bmw 1 e bindin mi? hangi hacimle 3 serisinin yerini dolduracak :)

yani uzaktan yakindan alakasiz olmus
Mesaj tarihi:
orda "büyüdü" şeklinde yazdım di mi? alala... Ayrıca ordan burdan eski 3 serisine göre biraz daha büyük, ki dediğim gibi sadece hacim olarak söylemedim büyüme lafını. Bir çok aksesuar ve donanım yönünden "büyüdü". 4 serisi olayı da baya bi eski ve dediğim gibi söylentiydi. Duymamana şaşırmam. Zaten saçma olurdu öyle yapmaları... 1 serisi de iç mekan olarak dar farkındayım. sadece 3 serisi biraz daha "yükselince" aşağı sınıflarda araç kalmadı, 1 serisi o boşluğu doldurdu. Benden farklı bişey de demiyosun yani. eski 3 serisinin "esansı" diim o var 1 serisinde. kompakt arkadan itişli araba ve güçlü motorları var...

edit :
said:
m3ü kesinlikle yeni tavsiye etmiyorum, fazla büyük olmuş kasası, aralardan sıyrılamıyorsun. nerde o 2000 m3 =)

bak gördün mü adam da aynı şeyden bahsedio :)

[ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 00:27 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bende diyorumki 3 serisinin ''yükseltilmesi'' sebebi ile cikmadi 1 serisi. 1 serisi direkt olarak asagida bir sinif yaratilmak amaci ile cikti 3 serisinin yeri bir onceki kasadan beri ayni fiyat araligi da 3 asagi 5 yukari.
Mesaj tarihi:
bazı sitelerde araştırma yaptım.amerikadaki fiyatlara falan baktım.

54 bin dolar dan başlıo yeni m3 ün fiyatı.aksesuar falan hadi 60 de

türkiye'de 130 olucak en fazla

ben 150 yi bulur diodum ama

[ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 13:27 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bi kere kadıköy anadolu önünde, başka bi kere de aynı arabayı modada bi yerlerde görmüştüm. koyu yeşil e46 kasa ve m3 görünümlü 4 kapılı... büyük ihtimalle sadece parçaları takmıştı...
Mesaj tarihi:
ya 150 yi boşver 120 olsun.4 kapı m3 almam.

ayrıca m5 ve o tarzdaki arabaları niye 0 aliyim ki

3000-5000 km de alırım.2005 model alırım yada 2006

4 kapı m3 alınmaz ama:).ki yeni kasa için üreticeklerini sanmıyorum 4 kapı m3
  • Yeni Oluştur...